Tavşanım mutsuz galiba.

Merhaba, tavşanım bir yaşında, iki gündür iştah kaybı yaşıyor ve narkozluymuş gibi davranıyor. Tuvalet eğitimi var normalde hiç tuvaletinden başka bir yere yapmaz fakat iki gündür tutamıyor ve bir yerlere kaçırıyor. Halsiz, sadece su içiyor. Biraz önce de ağzında minik yaraya benzeyen bir kızarıklık olduğunu fark ettim. Ailem veterinere tavşanımı götürmeden durumu anlattı ve bir şey yapılamayacağını beklememiz gerektiğini söyledi. Yine de size danışmak istedim, bu durumu yaşadınız mı daha önce, ne yapmam gerekiyor?

Tavşanım mutsuz galiba. için cevaplar :

Stev W. 2 yıl önce

Hello.

I am reaching out to you based on my interest to invest in your country. I am looking for a potential investment opportunity within your scope of business. Details of investment proposal will be sent out to you on reading back from you as i deem it necessary to seek for your consent prior to any formal exchange of material information relating to the Subject matter.

I look forward to your earliest response. please do contact me directly via my private email on [email protected] for more details.

Kind Regards.

Stev Waylon

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor