Yavru Köpeğin Ağlamasi

Köpeğimizi sahipleneli 2 gun oldu çatida besliyoruz çoğunlukla yalniz oluyo yemeğini falan veriyoruz onla oynuyorum ama çatıdan inince ağlamaya başlıyo bir sure sonra bırakıyo oraya kocaman yastık serdik orada yatiyordu fakat çatiya cikinca orda değil kutularin orda betonda yatıyordu zamanla ben catidan inince ağlamayi kesermi?alisirmi?

Yavru Köpeğin Ağlamasi için cevaplar :

Y. Emre Y. 3 yıl önce

Zamanla alışacaktır. Yeni bir ortama girdi. Mümkün olduğunca zaman geçirin. Yanına oyuncağını bırakın. Siz yokken kemirmesi, oynaması için oyuncağı olsun. Yatağını köşe bir yere koyun.

Ezdme 3 yıl önce

Merhaba.Yeni ortama girdiği için stres olmuştur köpeğiniz, size alıştı ise sizi özlüyordur. Yanından çıkarken yanına yakın zamanda giydiğiniz bir sweatinizi, tişörtünüzü bırakın. Bu sayede daha güvende hissedecektir kendini eğer 2-3 aylık civarında ise sıcak suyu ısıtıp sıcak su torbası yada pet şişeye koyup(patmayacağından emin olun) ince bir havluya sarıp yanına koyun kardeşinin yahut annesinin sıcaklığını özlüyor olabilir. Bu sayede bir nebze olsun içi rahatlayacaktır. Bir de eğer kulubesi yoksa karton kutu alıp yastığını oraya serin korktuğunda kapalı alanda daha rahat hisseder kendini.

Denizcan B. 3 yıl önce

Ben küçük yavrular için, sıcak su torbası ve küçük bir saati havlunun içine koyuyordum. Sarılıp uyuyorlardı. Sakinleştirici oluyor.

Eslimim 3 yıl önce

Bir kaç gün bekleyin geçmezse Hipnopet damla 'dan geceleri icirirseniz sakinlerine.

tommy 3 yıl önce

kısa zamanda alışacaktır merak etmeyin fakat yanında sürekli suyu olsun güneşten yağmurdan rüzgardan etkilenmeyeceği bir yeri olsun ve her ağladığında yanına gitmeyin eğer bunu yaparsanız ağladığında yanına geleceğinizi bildiğinden sürekli ağlar ağlamasının kesilmesini bekleyin bir kaç dakika sonra sevmeye çıkıp ödüllendirebilirsiniz...

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor