Pug, Köpek, 3 yaşında
Ankara
Sayfası Fotoğrafları(11) Videoları (-) Günlüğü(-) Sürüsü (6) aldığı yorumlar (9) Yaptıkları (21)
pablo
Oyun manyagi, obur, yakisikli ve ayi , Köpek, 2 yaşında, Pug
Ailesi
mamakan kaan kalkan , 22 yaşında
Evi:
Ankara
Cinsiyet:
Erkek
Doğum Günü :
20-4-2017
Siteye Eklendiği Tarih:
15-07-201920:20
Tür:
Köpek Klübü
Irk:
Pug Klübü - ırk bilgileri
Çok Tatlı(mı)?
-
Bu Pet Eş Arıyor mu?
Evet, arıyor.
Ağırlık:
10 kg
Park, Gezi Alanları:
Altinpark
Takma İsimleri:
Paglo
Sevdiği Şeyler:
Yemek
Sevmediği Şeyler:
Sarilmak
Favori Oyuncakları:
Faresi
Favori Yemekleri:
Manti
Yaptığı Numaralar:
Oturmak ve uyumak
Yorumlar Sürüsü diyor ki ( 9 sonuç , 1 - 9 arası gösteriliyor, yeniler önce )

01-10-2017 17:19
buss06cag
sahiplendiriyomusunuz

27-09-2017 13:45
singo
Merhaba ,
Ben ve birlikte yaşadığım ailem (Pablo ile birlikte yaşayacak olan) para ile ev arkadaşı edinmeye karşıyız.
Keşke 2 500 TL yazabilseydiniz ilanınıza..!?

27-09-2017 13:44
singo
Merhaba ,
Ben ve birlikte yaşadığım ailem (Pablo ile birlikte yaşayacak olan) para ile ev arkadaşı edinmeye karşıyız.
Keşke 2 500 TL yazabilseydiniz ilanınıza..!?

27-09-2017 13:44
singo
Merhaba ,
Ben ve birlikte yaşadığım ailem (Pablo ile birlikte yaşayacak olan) para ile ev arkadaşı edinmeye karşıyız.
Keşke 2 500 TL yazabilseydiniz ilanınıza..!?

27-09-2017 13:44
singo
Merhaba ,
Ben ve birlikte yaşadığım ailem (Pablo ile birlikte yaşayacak olan) para ile ev arkadaşı edinmeye karşıyız.
Keşke 2 500 TL yazabilseydiniz ilanınıza..!?

06-09-2017 04:07
hayvansever5...
Merhaba ben bu köpeğe aşığım lütfen kimse sahiplenmediyse iletişime gece bilir miyiz

29-08-2017 13:58
yarenx
Merhabalar ben samsunda yasiyorum ve pug ariyorum normalde olucakti dogmasini bekledim fakat ölü dogdugu icin ucretsiz sahiplenebilirim hala duruyosa

15-08-2017 10:48
duyygguu
Iyı günler Iyı calışmalar. Hala duruyomu acaba :/ ucretsız sahıplendırme dıyıp en asagı 2000 talep etmelerınden fenalık geldı artık. Bı ınsan cok degerlı canım cıgerım dedıgı bı varlığa nasıl olurda para talep eder. Olumlu yA da olumsuz dönüş yaparsanız cok memnun olurum. Kalacak odası da var ımkanları da cok Iyı olcak eğer kabul edersınız. Daha önce 6 tane kopek te baktım evlat gıbı sahıplencegıme ınanıyorum. Iyı gunler

14-08-2017 20:21
hilalb
Merhaba köpek hala duruyor mu acaba ve ücretsızdı değil mi ?
Followers
No followers found.
Following
No following found.
Sitede Gezenler

7 üye şu anda sitede.





Reklam

Hayvan Dostu Markalar