kuşum hasta.

arkadaşlar bana yardım edin.1 yaşında erkek bi muhabbet kuşum war.sağlığı yerinde her zaman ki gibi hareketli fakat bu akşam yemini yedikten sonra tuhaf bi ses çıkardı we yediği yemi kustu we hala yem yemeye dewam edio.şu dönemde de tüylerini döküyo sorun ne bilmiyorum bana yardımcı olursanız sewinirim.

kuşum hasta. için cevaplar :

ester e. 16 yıl önce

yem yemesi iyi diye biliyorum. kuşlar hastalanınca pek bişey yemez yiyemez. yem yiyorsa bence çok endişelenecek birşey yok. yinede gözlemlemeye devam...

pelin g. 16 yıl önce

kafeste kumu varmı bide suyuna vitamın karıştırıyomusun

ataberk b. 16 yıl önce

ÇİFTLEŞME YASI gelmiş çünkü çifeşmek istediğinde kusarlar bundan emin olibiirsin hem yaşıda tam uygun sağlıklı yavrular dilerim bir kuşçuya git kuşşunu oraya ver 1 hafta sonra flan geldiğinde hangi kuşa yakın duruyorsa onu al ama aynı cinsiyetse biraz daha bekle aynı cinsiyetle çiftleşmezzz iyi günler.. iyi yavrular

cem a. 16 yıl önce

yalnız kuşun yediğini çıkarması doğaldır:)yani geviş getiren bir hayvandır benimki de aynı şeyi yapınca korktum önce(tabiiki kuştan anlamadan önce).tüy dökmesi de ya sıkıntıdan yada mevsim değişimindendir:)

Silindi 16 yıl önce

tüy dökmesi normalde kusmasından korkman lazımm

D&Ö -. 16 yıl önce

kuşun ergenliğe girmiş!normalde kusması hastalık şeklinde oluyorsa,sürekli kabarıp halsiz duruyorsa o kusam üşütmekten ama sadece kusma gibi oluyorsa ve gayet sağlıklıysa bu kusma içgüdüsel çiftleşme dönemi gelmiş demektir :) tüy dökme mevsimsel geçişlerde mutlaka olur ve yerine kısa zamanda diken diken yeni tüyler çıkarır ve çok güzel olur bi süre sonra o dert değil :) ama neden kustuğuna bi dikkat et,ona göre ilaç önericem sana?

Meyra D. 1 yıl önce

Biraz sıkıntılı bir durum gibi geldi bana, birkaç gün daha gözlemleyin derim

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor