pati temizligi

dısardan geldıkten sona kopeklerınızın patılerını nasıl temızlıosunuz? ben teker teker yıkıorum ama bu ıslemden tarcın hıc hosnut dııl acaba hem temız hem daha kolay bı yol war mı :)

pati temizligi için cevaplar :

alev y. 17 yıl önce

ınan benim tekila golgen.ben ona kapıdan girince kuvete girmesini öğrettim.yani her dışarıdan geldiğinde kuvete atlar.sonra alt bölümünü komple yıkarım.kuvetten geri atladığında havluyla kurularım.bunu günde iki kez yapıyorum.kışlarıda sıcak suyla yıkıyorum.hiç üşenmiyorum cunku ben onunla aynı yatakta yatıyorum.bazen dalıp kuvette unuttugum zamanlarda olmuyor degil hani. umarım saglıklı bır yol bulursun sevgilerimizle mutlu patiler

pınar d. 17 yıl önce

bende kapıdan ıceri grınce aılecek kullanmadıgımız bı tuvalet var hemen oraya gecıyo sheıla tek tek yıkıyoruz suyumuzu ıcıyoruz:) buyukde bı havlusu var onunlada kurulanıyoruz baska bı yolu yok yıkayacan usenmeden:)

goksel k. 17 yıl önce

yok ben usenmıorum ztn :) sorun tarcında hıc sevmıo patilerinin yıkanmasını

Ayda Peren Ö. 17 yıl önce

bi arkadaşım ıslak mendille iyce silio.

gökçe t. 17 yıl önce

Bende her gün banyoya sokup ayaklarını iyice yıkıyorum. Baiser de hiç hoşlanmıyor fırsat kolluyor ki kaçsın ama mecburuz.

Silindi 17 yıl önce

BADİ yavruyken evde kalıyodu ve her gezmeden sonra patilerini bie bezle siliyordum...

mehmet e. 17 yıl önce

bız ıslak dııl kolonyalı mendılle sılıorz alkolun dezenfektanlıına ınanın saglıkcı cocuuyum alkol en ıyısı zararda wermez kopeınıze

F. Canan K. 17 yıl önce

Bazen sildirmek ve yıkatmak istemiyorlar. Kapı önüne yastık büyüklüğünde ıslak sünger koyuyorum, siliniyor.. Bazen de kendileri isteyerek siliyor. Patiler çok kirliyse banyoya :))

ccc c. 10 ay önce

Köpeklerin patilerinin yıkanmasının tavsiye edilmemesinin en büyük sebebi mantar enfeksiyonuna sebep olması ve bazı sabunların patileri çokça kurutması. Mantarın sebebi ise köpeklerin patilerindeki floranın bozulması. Aslında ne ile yıkadığınız önemli değildir. Sert kimyasal barındıran ürünler olmadıktan sonra sabun da olur sıvı sabun da olur bebek şampuanı köpek patisi için üretilmiş sabunlar vb de olabilir. Ama en önemlisi patileri yıkadıktan sonra kurulamaktır. Altını çiziyorum lütfen köpeklerinizin patilerini yıkadıktan sonra iyi bir şekilde havlu yardımıyla kurulayın. Bu şekilde mantarın önüne geçebilirsiniz. Ayrıca ben de ilk zamanlar köpeğim yavruyken ayaklarını mendille çok iyi siliyordum ama sonra farkettim ki hiç temizlenmiyor üstelik ıslak mendil israfı oluyordu. Çünkü sildikten sonra yıkarsanız göreceksiniz ki hala kir akıyor. Şahsen ben köpeğimi yatağıma alıyorum, mutfağıma sokuyorum sürekli yakın temasdayız bu açıdan patilerini yıkamaktan başka ben de çare bulamadım.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor