hamsterim ölüyor yardım edin

arkadaşlar merhaba ben 1,5 hafta önce 2 tane gonzales aldım ikiside aynı annenin bebeği. fakat bir bebeğim 4 gündür hasta. 2 gün önce veterinere götürdüm adam elleyemedi bile çok küçük ben aldım elime ben gösterdim adam baktı sorun yok sadece çok zayıf dedi polivitamin cat diye bir toz vitamin verdi suyuna koy dedi ishal gibiydi onu hallettim fakat bebeğim çok kötü hep uyuyor yemek yemiyor su içmiyor nefes alırken böyle ses geliyor içinden aşırı zayıfladı hatta dümdüz kaldı diyebilirim. diğer hamsterim bunun 3 katı falan şimdi yanına sıcak su koydum yani yakacak derecede değil ılığa yakın bir sıcaklık. uyuyor sürekli uyuyor... korkuyorum elimde ölecek. elma suyu falan verdim içmiyor hazır meyve suyu değil kendim sıktım. ceviz çekirdek kuru dut su süt biraz galeta ve veterinerin verdiği vitaminden karıştırdım öyle yedi dün tam toparlamıştı galiba diğeri biraz pataklamış onu bugün kan vardı ağzında falan dişlerine baktım sağlam ağzının kenarı yara olmuş. sabah ayırdım onları. bir de arkadaşımın arkadaşı var veteriner demiş ki aqumentin bebek şurubu 3 gün günde 4 kez 0,1 ml 3 kat sulandırılıp verilecek sonra günde 2ye düşürülecek.  kullanan var mı napabilirim lütfen yardımcı olun.. 

hamsterim ölüyor yardım edin için cevaplar :

zeki v. 8 yıl önce


merhabalar.

hamster'in bulunduğu oda'nın sıcaklığı nasıl?eğer soğuk ise muhtemelen kış uykusuna yatmaya çalışıyordur.

eğer diğer hamster ile anlaşamıyorsa direk ayırın onları,hamster kavgaları ölümcül olabilir.

suyunu hergün tazeleyin.

onun için hijyenik bir ortam oluşturun.



pek önermem bunu ancak son çare olarak,eğer fazla tepki vermeyecek bir durumda ise eliniz ile soğuk bir suya daldırın kendine gelmesi için,ama fazla değil.sonrasında iyice kurutun tüylerini hiç ıslaklık kalmasın zatürre olabilir.daha sonra yumuşak ve sıcak bir yere alın onu.

ayrıca bulunduğu ortamın/kafesin fotoğrafını ilana yükleyebilirseniz ona göre yardımcı olabiliriz.

umarım kıse sürede durumu düzelir..

gizem t. 8 yıl önce

Size binlerce kez tesekkur ederim. Konuyu actiktan 5 saat bebegimi kaybettim :(( odanin sicakligi gayet iyiydi onlar varken cami acmiyordum. Onlari cikarip oyle havalandiriyordum. Yeni bir hamster aldim. Eger bilginiz varsa ve yardimci olursaniz cok sevinirim. Hamsterlarim dun ciftlesti. Gonzalesleri ayirmayin dogum olunca falan diyolar. Ben ilk defa hamster besliyorum neler yapmaliyim bebekler dogdugunda?

ece ö. 7 yıl önce

hamsterim gayet normaldi ve güzel bakıyordum ancak şuan ölmek üzere hayvanımın kulakları simsiyah az nefes alıp veriyor ayaklarını uzatmış ancak ölmüyor hala dışarı götürüp gömemedim nefes aldığı için; (ölmek üzere olduğu belli oluyor) neden böyle olmuştur acaba?

Burak Taha T. 7 yıl önce

Orijinalden alıntı: gizemmatmazel Size binlerce kez tesekkur ederim. Konuyu actiktan 5 saat bebegimi kaybettim :(( odanin sicakligi gayet iyiydi onlar varken cami acmiyordum. Onlari cikarip oyle havalandiriyordum. Yeni bir hamster aldim. Eger bilginiz varsa ve yardimci olursaniz cok sevinirim. Hamsterlarim dun ciftlesti. Gonzalesleri ayirmayin dogum olunca falan diyolar. Ben ilk defa hamster besliyorum neler yapmaliyim bebekler dogdugunda?

Basiniz saolsun.

Semih K. 7 yıl önce

Gerçekten uzuldum. İkiside erkekse birisi liderlik yapmayi dusunmustur diye dusunuyorun

Mesut T. 3 yıl önce

Acil yardımız gerekiyor hamsterim ölüyor galiba videoyu yükledim bakıp fikir verebilirmisiniz https://we.tl/t-VMu5cxHL4Y

Mesut T. 3 yıl önce

wetransferden attım videoyu

Mesut T. 3 yıl önce

hamsterim ölüyor lütfen yardım

Mesut T. 3 yıl önce

hamsterim ölüyor acil yardım, veteriner bir şey yapacak bir şey yok diyor

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor