İstanbul'da köpek eğitmeni tavsiyeleri

Istanbulda köpek eğitmen tavsiyeleri 


Arkadaşlar forumları takip ediyorum bu kadar çok üye var petarkadaşa,ama malesef köpek eğitmeni tavsiyesi çok az,köpek eğitmenleri bence tavsiye üzerine olmalı, web sayfalara göre değil,şahsen köpeğimi çiftliklere vermeye sıcak bakmıyorum yanlış anlaşılmasın çiftliklere karşı bişeyim yok yanlızca köpeğimi 1-2 aylıgına evden uzaklaştırmak istemiyorum,köpeklerine eğitim verdiren arkadaşlar lütfen eğitmen ile ilgili bilgilerini deneyimlerini paylaşsın.Ama ricam bu yöntem iyi bu yöntem kötü değil sonra forumlar 2 tane eğitmenin fikir tartışmasına dönüyor ve bizler yine Eğitmenler ile ilgili bilgi edinemiyoruz,Teşekkürler. 

İstanbul'da köpek eğitmeni tavsiyeleri için cevaplar :

OZAN S. 11 yıl önce

Köpeğim yok, lakin uzun süredir uygun ırkları araştırıyorum...


Bu süreçte tanıştığım köpek sahiplerinden eğitmenler noktasında iki isimden memnun olduklarını gördüm...

Mesut Sarı ve Tarkan Özvardar.

Bilgi olarak yazdım, şansınız bol olsun...

Not: Her ikisini  ve dahi herhangi başka bir eğitmeni de ne tanıyorum nede en ufak bir bağım oldu...








Beyza s. 11 yıl önce

Güzel konu, nedense herkes memnun olduğu veterinerinin ismini paylaşıyor ama çoğu insan \"biz de zamanında eğitmenle çalıştık\" demesine rağmen ismini paylaşmıyor. Takipteyim.

H.Nur A. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: sergeantangua Güzel konu, nedense herkes memnun olduğu veterinerinin ismini paylaşıyor ama çoğu insan \"biz de zamanında eğitmenle çalıştık\" demesine rağmen ismini paylaşmıyor. Takipteyim.


isim paylaşmama nedenleri isim verilen eğitmen hakkında başka eğitmenlerin eleştiri yapma ihtimali olabilir. benim isim vermeme nedenim bu sebeptendi.

zamanında çalıştığım eğitmenin bu sitede hesabı yok forumları da kullanmıyor ve forumda tartışmanın bir faydası olmadığına inanıyordu 

diğer isim vermeyenlerin de sebepleri bu olabilir 

alican y. 11 yıl önce

Mesut Sarı'yı tavsiye ederim size hem yerlere giderek eğitim veriyor Hemde bu konuda uzman bana göre.MESUT SARI'nın  kendi köpeğini de araştırırsanız başarılarını görebilirsiniz.

melike r. 11 yıl önce

Her köpek eğitmeni forum sitelerinde adının geçmesini istemeyebiliyor. Çünkü işi bilen de bilmeyen de köpek eğitmeni sıfatını taşıyor ve özellikle forum sitelerinde saçma tartışmaların altına imzalarını atabiliyorlar...


Bence haklılar...

(E.N.) -. 11 yıl önce


Mesut'u bende önerebilirim.Köpek egitim konusunda gayet başarılıdır,birebir eğitime önem verdiği için çalışma şeklinide olumlu buluyorum.Mesut Sarı olarak aratma yaparsanız kendisine ulaşabilirsiniz.

Beyza s. 11 yıl önce

Bir insan sadece çalıştığı eğitmenle ilgili memnuniyetini yazıp ismini verdiğinde neden tartışma çıksın ki. O tür atışmalar genelde köpek sahibinin memnuniyetsizliğini veya eğitmenin çalışma yöntemiyle ilgili şüphelerini paylaşması durumunda olur bence. 


Ayrıca bu konu da \"hangi eğitmen iyidir hangisi kötüdür, hadi tartışalım\" diye açılmamış zaten, konu sahibi tavsiye istemiş ve özellikle de belirtmiş zaten tartışma çıkmasını istemediğini.

Hayır ondan sonra insanlar köpeklerini çiftliklere, sözde eğitim merkezlerine göndermeye kalkıyor bu sefer, herkes de çıkıp sakın yapma diyor ama gerisi gelmiyor. Kendimden örnek vermem gerekirse çevremde öyle köpek besleyen eden tanıdığım çok az ve eğitmen ve veteriner tavsiyelerini hep bu forumlarda arıyorum.

Elbette kimse her şeyi paylaşmak zorunda değil ve adının forumlarda yazılmasını özellikle istemeyen eğitmenlere de saygı duymak zorundayım ama paylaşımların getirisi götürüsünden fazla olacaktır diye düşünüyorum.

Nadia M. 11 yıl önce

Biz Sharon Yildiz ile calistik, cok cok cok memnun kaldik. Sanirim artik kopek egitimi vermiyor (o zamanlar da sadece iyi derecede Ingilizce bilenlere yardimci oluyordu), hatta Turkiye'den ayrilmis da olabilir. Ama yeniden bir yavru girse hayatimiza yine onunla calismayi isterdim..

melike r. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: sergeantangua Bir insan sadece çalıştığı eğitmenle ilgili memnuniyetini yazıp ismini verdiğinde neden tartışma çıksın ki. O tür atışmalar genelde köpek sahibinin memnuniyetsizliğini veya eğitmenin çalışma yöntemiyle ilgili şüphelerini paylaşması durumunda olur bence. 


Ayrıca bu konu da \"hangi eğitmen iyidir hangisi kötüdür, hadi tartışalım\" diye açılmamış zaten, konu sahibi tavsiye istemiş ve özellikle de belirtmiş zaten tartışma çıkmasını istemediğini.

Hayır ondan sonra insanlar köpeklerini çiftliklere, sözde eğitim merkezlerine göndermeye kalkıyor bu sefer, herkes de çıkıp sakın yapma diyor ama gerisi gelmiyor. Kendimden örnek vermem gerekirse çevremde öyle köpek besleyen eden tanıdığım çok az ve eğitmen ve veteriner tavsiyelerini hep bu forumlarda arıyorum.

Elbette kimse her şeyi paylaşmak zorunda değil ve adının forumlarda yazılmasını özellikle istemeyen eğitmenlere de saygı duymak zorundayım ama paylaşımların getirisi götürüsünden fazla olacaktır diye düşünüyorum.


Evet söylediklerinizde çok haklısınız. Ben de zamanında Afacan için eğitmen konusunda çok fazla araştırma yapmıştım ve eğitmenimiz muhteşem bir çocuk çıkardı ortaya...

GÖKMEN K. 11 yıl önce

Teşkkür ederim arkadaşlar ama yine forumlardaki diğer eğitim ile ilgili konulara dönsün istemiyorum lütfen, yanlızca bişey yazmak için yazmıyalım konu başlığı belli.


mesela afacanın eğitmeninde memnun kalmışsınız e ne güzel işte belki başka köpek sahipleride faydalanır eğitmeninizden haksızmıyım ve mutlu bi köpekleri olur.unutmayın eğitim yanlızca sahibi için değildir köpeklerimiz içinde geçerlidir neticede sahibi ile daha iyi anlaşırlar ve daha mutlu olurlar.

Eğitmen neden ismi geçsin istemezki,bu işi para kazanmak için yapıyorlar hayrına değil,eğer başarılı iseler isimlerinin geçmesinden memnun olmalılar bence ki daha fazla müşterileri olur.yabancı eğitmenler yurt dışında her yerde isimleri geçsin isterler.Ben işimde başarılı isem ismimi herkes bilsin derim ki hem ben para kazanayım hem insanlar faydalansın bilgimden.

Sharon hnm ile konuştum kendisi amerikaya dönmüş.Tabiki iş köpek sahibine düşüyor ama aynı anda bi eğitmen 1 saatliğine gelip bunları böyle yapıcan değipde 45 dk oturup eğitimi sizin vermenizi beklememeli bunu zaten youtube dan öğreniyoz,Bence eğitimi pekiştirdikten sonra son 1-2 dersi sizie bırakıp hatalarınız düzeltmeli.

isimleri forumda yazılmasın diyorsanız özeldende atabilirsiniz, LÜtfen paylaşın.

GÖKMEN K. 11 yıl önce

Zaten arama motorlarda vesaire köpek eğitmeni yazınca hepsinin ismi çıkıyor neden istemesinlerki ? demek istiyorlar ki arama motorlarında çıkıyor isimleri. Önemli olan bu değerli eğitmenlerimiz den köpeklerine eğitim verdiren varmı  ve memnun kaldılarmı bunu öğrenmek istiyoruz 1000-2000 tl arası parayı bilinmeyen birine veripde lanet okumaktansa o parayı veripde helal olsun bay veya bayan parasını hak etti diyebilelim.

melike r. 11 yıl önce

Benim köpeğimin eğitmeni Tuğba Dursun. Kendisi yıllardır bu alanda hizmet vermektedir. Hem Türkiye'de hem Amerika'da bu işin eğitim almıştır. Türkiye'nin ilk ve tek CCPDT sertifikasına sahip köpek eğitmenidir. Tamamen pozitif yöntemleri benimsemiş ve bu işi de yasal olarak yapıp vergisini ödeyen biri.


Uzun araştırmalardan sonra kendisine ulaştık. Biz onunla çalıştığımız için kendimizi çok şanslı görüyoruz. Sorunuz olursa da memnuniyetle yanıtlayabilirim.

aysun e. 11 yıl önce

Merhaba ben nacizane kendi egitmenimiz Ali Yeşilırmak' ı tavsiye ederim.  Yetenek Sizsiniz yarışmasında Max ile beraber 1. olmuşlardı ve o şekilde medyada yer almıştı, hala da ara ara gorüyoruz ekranlarda... Benim oğlum da kızımda ondan egitim aldı, dönem dönem devam ediyor eğitimleri. Şuan Riva Kennel da eğitim sorumlusu, birebir evde de eğitim veriyor. Ben oğlumdan da kızımdan da çok memnunum eğitim konusunda... Bence burada eğitmen konusunda deneyimleri olan arkadaşlardan bilgi edinin ve adı geçen eğitmenler ile birebir yüz yüze görüşün öyle karar verin derim... Şimdiden hayırlı olsun...

Levent B. 11 yıl önce

Von Juliet'i çok övüyorlar. Erdinç Sarimusaoglu orada eğitim veriyormuş.Ama gidip görme şansım olmadı.

buğra k. 11 yıl önce

ben 6 yıl önce ares e Efe Yıldız eğitim vermişti çokta sevmiştim kendisini halen bir yerde çalışıyormu veya eğitim veriyormu bilemiyorum ama tekrarlarla tabiki ares halen eğitimini hatırlıyor ve sadece zamanımız olmadığından 11 gün eğitim alabilmişti zeus ada kocaelinde von tuni alman kurdu çiftliğinde eğitime gönderdim ama oranın köpekleri çok güzel ama eğitiminden memnun kaldım diyemiyicem 

GÖKMEN K. 11 yıl önce

 benim nette arama motorlarından buldugum bi kaç adress, bu arkadaşlar la çalışanlar varmı acaba.  www.rintintinedu.com......www.k9egitimokulu.com.....

GÖKMEN K. 11 yıl önce

güncel

Kemal Ş. 11 yıl önce

Wolf diyorum başka da birşey demiyorum arkadaşlar...

halim-deniz ö. 11 yıl önce

merhaba
bizde ozan yıldırım ile çalıştık ve bende cok memnunum :)

GÖKMEN K. 11 yıl önce



GÖKMEN K. 11 yıl önce

yazım hatamdan dolayı özür dilerim telefondan yazdım yazım hatalarım olmuş.Taner bey ile görüştüm birlikte çalışmaya karar verdik hadi hayırlısı www.tanergumusgerdan.com çok tecrubeli ve bilgili diye düşünüyorum konuşmalarımızdan ve referanslararına bakarsak.

GÖKMEN K. 11 yıl önce

Güncel.. arkadaşlar bu tüm üyeler faydalı olucak lütfen eğitmenler ile olan tecrubelerinizi yazın

Silindi 11 yıl önce


Bir Bulldog sahibi olarak evde eğitimi kesinlikle tavsiye ediyorum öncelikle. Çünkü bu ırklar inatçı ve başına buyruk oldukları için ben çok kaynak, kitap v.s. okudum ama pek başarılı olmamamıştım..  (Benim eksikliğimde olabilir tabi) Profesyonel tarafından neyi nasıl yapmanız gerektiği anlatıldığı zaman işiniz çok kolaylaşıyor.

İlk önce malesef facia bir çiftlik deneyimimiz oldu, davamız hala devam ediyor.. Tüm çiftlikler kötüdür diyebilecek bir uzmanlığım pek tabi yok ama en azından bu işi layığıyla yapan yerleri araştırıp bulmak önemli diyebilirim..

Biz şu anda Kubilay Topçu ile çalışıyoruz, eğitimin % 50' si tamamlandı. Bize çok olumlu katkıları oluyor, ki Roka o kadar inatçı ki Kubilay Beyi bile zaman zaman zorluyor :) Çok tecrübeli ve pozitif eğitimden asla taviz vermeyen bir hoca. İsterseniz irtibat bilgilerini de paylaşabilirim.

Kemal Ş. 11 yıl önce

Şener BÖCEK diyorum fazla teferruata gerek görmüyorum :)

Cansın Ç. 11 yıl önce

Burcu Aktaş diyorum iki köpüşümde orada ve müthişler, henüz eğitimleri bitmemesine rağmen Burcu hanım harikalar yaratmış, daha önceden zaten biliyordum,  Neşeli Patim'in sırrı :SEVGİ 

melike r. 11 yıl önce

Ya arkadaşlar öyle eğitmen öneriyorsunuz ki pc başında \"nasıl yani?\" diye kalıyorum. Tanımasam, bilmesem eyvallah diyeceğim. Kimseyle polemiğe girmemek için isim yazmıyorum ama eğitmen önerirken lütfen üzerinde birkaç kez düşünün!


En iyisi eğitim aldırmayı düşünen köpek sahiplerine şu noktalara dikkat etmeleri gerektiğini yazayım:

1- Şimdiye kadar kaç seminere katılmış
2- Kaç başarı sertifikası var
3- Köpek eğitimciliğiyle ilgili eğitimi hangi kişiden değil hangi kurumlardan almış?
4- Köpeğinizi eğitirken hangi materyalleri kullanıyor?
5- Bu işle ilgili ne kadar tecrübesi var?
6- Hakkında yazılı şikayet var mı?
7- Eğitmenin eğitim seviyesi nedir? (Sonuçta bu kişiyi evinize alıyor ve petinizle ilgili sayısız kere muıhattap oluyorsunuz)
8- Yarım bıraktığı eğitim var mı?
9- Kaç kişi tavsiye ediyor?

GÖKMEN K. 11 yıl önce

taner gümüşgerdan ile şuana kadar 4 ders yaptık köpeğimde belirgin bir şekilde fark var,gelişmeleri paylaşıcam

cansu f. 11 yıl önce

Alın antalyada yaşanan dehşet bakalım sizin eğitime gönderdiğiniz hayvanalara acaba ordaki çalışanlar nasıl davrancak metak ediyorum http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49652/0/1/vahset-bir-de-utanmadan-kameraya-aldilar.aspx

aysun e. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: pinkworld

Alın antalyada yaşanan dehşet bakalım sizin eğitime gönderdiğiniz hayvanalara acaba ordaki çalışanlar nasıl davrancak metak ediyorum http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49652/0/1/vahset-bir-de-utanmadan-kameraya-aldilar.aspx

 

Nasıl tek bir çiftlik yada eğitmenin iyi olması tüm çiftlik ve eğitmenler iyi kılmazsa, kötü bir örneği baz alıp bu işi hakkıyla yapan bir avuç insanı zan altında bırakmakta doğru değildir bence... Bu işe genellemelerle yaklaşmak yerine, gerçek çürük elmaları aradan ayıklamaya çalışmak daha yapıcı bir tutum olacaktır.

cansu f. 11 yıl önce

Kusura bakmayın çok ama çok sinirliyim istisnalar vardır elbette fakat eğitimlerde çalışan insanlara ne denli güvenebiliriz ki şu tablodan sonra eminim vicdan sahipleri vardır eğitmenlerimizin içinde ama insanın güveni azalıyor ! Şikayet ediyorum ben sabahtan beri bütün makamlara umarım cezalarını bulurlar sizde şikayet edin arkadaşlar yablarına kalmasın bu adi heriflerin !!!!!

Kemal Ş. 11 yıl önce

İsim verirseniz daha iyi olacak gibi,nasılsa o kişiler kendilerini bilirler.Malum bizim söylememizle kişiler huylarından vazgeçmiyorlar malesef,bu işin ehli olanlarda belirttiginiz kriterlerle de kendilerini belli ederler zaten.

Orijinalden alıntı: afacan2601 Ya arkadaşlar öyle eğitmen öneriyorsunuz ki pc başında \"nasıl yani?\" diye kalıyorum. Tanımasam, bilmesem eyvallah diyeceğim. Kimseyle polemiğe girmemek için isim yazmıyorum ama eğitmen önerirken lütfen üzerinde birkaç kez düşünün!


En iyisi eğitim aldırmayı düşünen köpek sahiplerine şu noktalara dikkat etmeleri gerektiğini yazayım:

1- Şimdiye kadar kaç seminere katılmış
2- Kaç başarı sertifikası var
3- Köpek eğitimciliğiyle ilgili eğitimi hangi kişiden değil hangi kurumlardan almış?
4- Köpeğinizi eğitirken hangi materyalleri kullanıyor?
5- Bu işle ilgili ne kadar tecrübesi var?
6- Hakkında yazılı şikayet var mı?
7- Eğitmenin eğitim seviyesi nedir? (Sonuçta bu kişiyi evinize alıyor ve petinizle ilgili sayısız kere muıhattap oluyorsunuz)
8- Yarım bıraktığı eğitim var mı?
9- Kaç kişi tavsiye ediyor?

melike r. 11 yıl önce

Ben kriterleri belirttim. Söz konusu eğitmen zannedilen kişi foruma dahil olursa elbette bildiklerimi söylemekten çekinmem...

Kemal Ş. 11 yıl önce

Peki

Orijinalden alıntı: afacan2601 Ben kriterleri belirttim. Söz konusu eğitmen zannedilen kişi foruma dahil olursa elbette bildiklerimi söylemekten çekinmem...

gülengül k. 11 yıl önce


bizde ASIM SARIÇİFTÇİ den ders aldık.evde eğitim süper.ailecek eğitildik.çok şey öğrendik.pamuk çok hırçındı.her köpeğin ayrı yönteme ihtiyacı olabilir.bizde sonuçlar muhteşem.tavsiye ederim.ben hocamızı aradığım o ümitsiz günü hiç unutamıyorum.dersleri birlikte yaptık.şimdi anlıyorumki problem bizdeymiş.

cenk ş. 11 yıl önce

Benimde anlayamadığım bir olay var burada eğitmen olan bazı kişilerde sürekli kafalarında bir eğitmen kriteri uyarlamış ilk önce tasmasını alan eğitmenim diye geziyor diye başladı sonra eşofmanlarını alıp saç uzatan eğitmenim diye geziyor diye çıktı daha sonra sırtına sırt çantası eklendi dövmeler eklendi bu tamamen bir ticari endişe olabilir mi? Sertifika olayı bir yere kadar doğru ama şöyle birşeyde var parayı bastıran o sertifikaya sahip olabilir. Sırf hobi amaçlı kursa katılmak istedim isim yazmak ne kadar doğru bilmiyorum star dogs 3600 euro para istedi 6aylık kurs sonrasında geçerli bir sertifika vereceklerini söylediler hatta kendileri kurs sonunda bana müşteri ayarlayabileceklerini ama müşteri ayarladıkları takdirde de hatırı sayılır derecede komisyon keseceklerini söylediler. yani paran varsada elbette bu sertifikayı alabilyor insan. Yeri geliyor eğitmenler aradan 5 senede gecse hala amatör olabiliyorken bu kurum 6 ayda sana eğitmen sertifikası verebiliyor sonrasında geçtiğimiz günlerde hanım Reşadiye köyünde bir çiftlik sahibiyle görüşmüş oradada 1 aylık süreç sonrasında sertifika verebileceğini söylemiş ve oradanda 1500euro para istediler ve 1 ayda hazırsın dediler. Öte yandan adam 14 senedir bu mesleğin içerisinde ama bir sertifikaya sahip değil. Kusura bakmayın cehaletle suçlayabilirsiniz beni ama ben parayı bastırıp sertifika sahibi olan eğitmen yerine iş tecrübesi olan eğitmeni tercih ederim kendi kişisel fikrim bu onaylarsınız onaylamazsınız. Yada arkadaş belkide para ile de değil çalışmış olduğu köpek çiftliğinden almış olabilir sertifikasını yada tanıdık vasıtasıyla. Bugün kaç tane köpek eğitim çiftliği sertifikalı köpek eğitmeni çalıştırıyor ki. Buna benzer bir başlığı 2 ay kadar önce ben açtım eğitmenimizden memnunum kendisi hafta içi hergün işyerimize geldi çalışmalarını yaptı itaat eğitimini tamamladı köpeğimin karakterinde inanılmaz olumlu değişmeler oldu benim beklentim köpeğimden otur yattan ibaret değildi sert bir mizacı vardı eğitmenimizin sayesinde köpeğimizi kontrol altına alabildik şimdi gönül rahatlığıyla köpeğimizi Sultanbeylide caddede rahat rahat gezdirebiliyoruz ve herşeyden önemlisi eğitmenimizin vermiş olduğu hizmete ömür boyu garanti biçmesi. garantiden kastım eğitimim süper olacak anlamında değil yaptıramadığımız anlarda söz geçiremediğimiz kontrolümüzden kaçtığı anlarda bir telefonla yanımızda kendisi benim için önemli olan kriterlerden birisi vermiş olduğu hizmetin arkasında bir ömür boyu durabilmesi

gülengül k. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: cecece Benimde anlayamadığım bir olay var burada eğitmen olan bazı kişilerde sürekli kafalarında bir eğitmen kriteri uyarlamış ilk önce tasmasını alan eğitmenim diye geziyor diye başladı sonra eşofmanlarını alıp saç uzatan eğitmenim diye geziyor diye çıktı daha sonra sırtına sırt çantası eklendi dövmeler eklendi bu tamamen bir ticari endişe olabilir mi? Sertifika olayı bir yere kadar doğru ama şöyle birşeyde var parayı bastıran o sertifikaya sahip olabilir. Sırf hobi amaçlı kursa katılmak istedim isim yazmak ne kadar doğru bilmiyorum star dogs 3600 euro para istedi 6aylık kurs sonrasında geçerli bir sertifika vereceklerini söylediler hatta kendileri kurs sonunda bana müşteri ayarlayabileceklerini ama müşteri ayarladıkları takdirde de hatırı sayılır derecede komisyon keseceklerini söylediler. yani paran varsada elbette bu sertifikayı alabilyor insan. Yeri geliyor eğitmenler aradan 5 senede gecse hala amatör olabiliyorken bu kurum 6 ayda sana eğitmen sertifikası verebiliyor sonrasında geçtiğimiz günlerde hanım Reşadiye köyünde bir çiftlik sahibiyle görüşmüş oradada 1 aylık süreç sonrasında sertifika verebileceğini söylemiş ve oradanda 1500euro para istediler ve 1 ayda hazırsın dediler. Öte yandan adam 14 senedir bu mesleğin içerisinde ama bir sertifikaya sahip değil. Kusura bakmayın cehaletle suçlayabilirsiniz beni ama ben parayı bastırıp sertifika sahibi olan eğitmen yerine iş tecrübesi olan eğitmeni tercih ederim kendi kişisel fikrim bu onaylarsınız onaylamazsınız. Yada arkadaş belkide para ile de değil çalışmış olduğu köpek çiftliğinden almış olabilir sertifikasını yada tanıdık vasıtasıyla. Bugün kaç tane köpek eğitim çiftliği sertifikalı köpek eğitmeni çalıştırıyor ki. Buna benzer bir başlığı 2 ay kadar önce ben açtım eğitmenimizden memnunum kendisi hafta içi hergün işyerimize geldi çalışmalarını yaptı itaat eğitimini tamamladı köpeğimin karakterinde inanılmaz olumlu değişmeler oldu benim beklentim köpeğimden otur yattan ibaret değildi sert bir mizacı vardı eğitmenimizin sayesinde köpeğimizi kontrol altına alabildik şimdi gönül rahatlığıyla köpeğimizi Sultanbeylide caddede rahat rahat gezdirebiliyoruz ve herşeyden önemlisi eğitmenimizin vermiş olduğu hizmete ömür boyu garanti biçmesi. garantiden kastım eğitimim süper olacak anlamında değil yaptıramadığımız anlarda söz geçiremediğimiz kontrolümüzden kaçtığı anlarda bir telefonla yanımızda kendisi benim için önemli olan kriterlerden birisi vermiş olduğu hizmetin arkasında bir ömür boyu durabilmesi

kesinlikle doğru.bizim hocamız sürekli arıyor şimdide.köpeğimi kazandım sayesinde.esas olan iki türün birbirini tam anlaması.

Şeyda&Mehmet T. 11 yıl önce

sahiple birlikte egitim veren biri ve ya bir yer yok mu? 

gülengül k. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: goldenpasam sahiple birlikte egitim veren biri ve ya bir yer yok mu? 

asım sarıçiftçi hoca.

Şeyda&Mehmet T. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: 1pamuk

Orijinalden alıntı: goldenpasam sahiple birlikte egitim veren biri ve ya bir yer yok mu? 

asım sarıçiftçi hoca.

web sitesi var mi??

gülengül k. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: goldenpasam

Orijinalden alıntı: 1pamuk

Orijinalden alıntı: goldenpasam sahiple birlikte egitim veren biri ve ya bir yer yok mu? 

asım sarıçiftçi hoca.

web sitesi var mi??

evet. ben google dan ulaşmıştım kendisine.bizi de söyleyebilirsiniz.pendikten pamuk dersiniz.cebinden görüşün.

Şeyda&Mehmet T. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: 1pamuk

Orijinalden alıntı: goldenpasam

Orijinalden alıntı: 1pamuk

Orijinalden alıntı: goldenpasam sahiple birlikte egitim veren biri ve ya bir yer yok mu? 

asım sarıçiftçi hoca.

web sitesi var mi??

evet. ben google dan ulaşmıştım kendisine.bizi de söyleyebilirsiniz.pendikten pamuk dersiniz.cebinden görüşün.

tesrkkurler :)

gülengül k. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: goldenpasam

Orijinalden alıntı: 1pamuk

Orijinalden alıntı: goldenpasam

Orijinalden alıntı: 1pamuk

Orijinalden alıntı: goldenpasam sahiple birlikte egitim veren biri ve ya bir yer yok mu? 

asım sarıçiftçi hoca.

web sitesi var mi??

evet. ben google dan ulaşmıştım kendisine.bizi de söyleyebilirsiniz.pendikten pamuk dersiniz.cebinden görüşün.

tesrkkurler :)

sizinde memnun kalmanız dileği ile.sevgiler...

melike r. 11 yıl önce

Sınavla verilen sertifikalar da var. Bunlara da dikkat edebilirsiniz.

cenk ş. 11 yıl önce

o sizin görüşünüz saygı duyuyorum ben de deneyim ve tecrübeyi destekliyorum benim görüşüm iyi günler

melike r. 11 yıl önce

Sertifika demek eğitmen işi ciddiye alıyor, bu konuda sürekli kendi geliştiriyor demektir.

GÖKMEN K. 11 yıl önce

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Ben konuyu tartışma için açmadım yanlızca insanların eğitmenler ile edindiği tecrubelerini paylaşmaları için açtım ki, Tüm köpek severlere faydası olsun diye.Lütfen konuları saptırmıyalım ki eğitim düşünen arkadaşlar faydalansın.En iyi eğitmen tavsiye üzerine olandır bence.Daha dün akşam yurt dışından geldim, insanlar köpekleri ile birlikte restaurant lara,alışveriş merkezlerinde dolaşıyor ve yadırganmıyor bunun sebebide.Köpeklerin ve sahiplerinin eğitimli olmalarıdır bizde de aynı olmalı bu yüzden tartışma değil tecrübe paylaşımı olsun.Çok güzzel bi restaurant ta yan masamda 2 bayan 3 yaşında dogo ile oturuyordu,keşke burdada olsa.

aysun e. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: ggk Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Ben konuyu tartışma için açmadım yanlızca insanların eğitmenler ile edindiği tecrubelerini paylaşmaları için açtım ki, Tüm köpek severlere faydası olsun diye.Lütfen konuları saptırmıyalım ki eğitim düşünen arkadaşlar faydalansın.En iyi eğitmen tavsiye üzerine olandır bence.Daha dün akşam yurt dışından geldim, insanlar köpekleri ile birlikte restaurant lara,alışveriş merkezlerinde dolaşıyor ve yadırganmıyor bunun sebebide.Köpeklerin ve sahiplerinin eğitimli olmalarıdır bizde de aynı olmalı bu yüzden tartışma değil tecrübe paylaşımı olsun.Çok güzzel bi restaurant ta yan masamda 2 bayan 3 yaşında dogo ile oturuyordu,keşke burdada olsa.

Bende genelde AÇK oğlum ve kızımla beraber gidiyorum her yere, henüz AVM' ler olmasa da bazı kafelere gidip oturabiliyoruz...:)

GÖKMEN K. 11 yıl önce

Taner Gümüşgerdan ile eğitimlerim devam ediyor, gayet memnunum,oğlum oyuncakları ile oynıyamıyordu evde artık oynuyor ve köpeğimiz seyrediyor,yerine komutunu verir vermez yerine geçiyor çağırana kadar gelmiyor,koltuklardan inmiyordu koltuklara çıkmıyor,yürüyüşlerde kayışını gevşek tutuyorum yanımda yürüyor ben durunca hemen duruyor veya oturuyor.Gelişmeleri paylaşmaya devam edecem.

GÖKMEN K. 11 yıl önce

güncel

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor