Kedi çiftleşmesi

MERHABALAR 1 yaşında dişi bir kedim var çok küçükken sokaktan aldım öle cinsi filn yok sürekli kızgınlık dönemine girio kısırlaştırmak istemedim bi kere çiftleşmesini istedim daha sonra kısırlaştıracağım ilk kızgınlığında daha 7 aylıktı ikincisinde 9 aylıktı daha küçük diye çiftleştirmedim şimdi tekrar kızgınlığa girdi artık zamanının geldiğini düşündüm ama çiftleştirecek kedi bulamadm bende evin bahçesine bırakıyorum 2-3 saat takılıo hergün ama çiftleşme oldumu olmadımı bilmiom nasıl anlaşılırki yanlışmı yapıorum acaba

Kedi çiftleşmesi için cevaplar :

İsmail M. 11 yıl önce

Cins olmayan kedilerin (yuva bulmaları daha zor olduğu için) yavrulamasına hiç  izin vermeden kısırlaştırmak en doğrusudur;)


Sokaklar,veteriner klinik ve barınaklarda yuva bulamayan o kadar SAF ırk varki:/ Cins olmayanları sahiplendirmek daha zor:/

En güzeli kısırlaştırın;)




ipek ü. 11 yıl önce

Merhabalar,

\"ismailkinali\" arkadaşıma tamamen katılıyorum,
hem bir kere çiftleştirdikten sonra da istekleri bitmiyor yine. 
Sağlığı açısından da, yavrucukların sokakta büyüme ihtimalini göz nünde bulundurursanız da kısırlaştırmanız en iyisi derim.

ylm b. 11 yıl önce

kedinizi çiftleştirdiğinizde doğacak olan yavrulara bakacağınıza, sokaktan başka canlar kurtarıp onlara baksanız? veya yavruları vereceğiniz kişiler sizin ürettiğiniz yavruları almak yerine sokaktan başka canlar kurtarsalar? çiftleştirmenin ne gibi bi mantığı var anlamıyorum, çoktan kısırlaştırmış olmanız gerekirdi.


bir diğer konu ise kedinizin sağlığı.. sokağa bırakıp rastgele çiftleşmesine izin verirseniz kediniz hastalık kapabilir.

Buse K. 11 yıl önce

istediğiniz kadar çiftleştirin yine kızgınlığa girecektir. benim önceki dişi kedim doğumundan kısa bir süre sonra tekrar kızgınlık dönemine girdi..:)

Silindi 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: ylmytc kedinizi çiftleştirdiğinizde doğacak olan yavrulara bakacağınıza, sokaktan başka canlar kurtarıp onlara baksanız? veya yavruları vereceğiniz kişiler sizin ürettiğiniz yavruları almak yerine sokaktan başka canlar kurtarsalar? çiftleştirmenin ne gibi bi mantığı var anlamıyorum, çoktan kısırlaştırmış olmanız gerekirdi.


bir diğer konu ise kedinizin sağlığı.. sokağa bırakıp rastgele çiftleşmesine izin verirseniz kediniz hastalık kapabilir.

Sponsorsponsor

Sponsorsponsor