Kedim balkondan düştü :(

Oğlum bugün balkondan düştü, aşağıda ki bakkalın tentesi onu yavaşlattığı için ayak parmağında bir kırık birazda dudağı kanayarak atlattık, şimdi veterinerimiz de iç kanama tehlikesine karşı gözetim altında.Haftalardır süren çılgınlıklarında en büyük korkumuz balkondan düşmesiydi başımıza geldi:( Yarın oğlum veterinerimizin tavsiyesiyle kısırlaştırma operasyonu da geçirecek bir kaç gün daha ayağının üstüne basmaması gerektiği için veterinerde kalması iyi olacak gibi.Benim korkum arka arkaya bu yaşadıklarının ona ağır gelip gelmeyeceği.Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı,dualarınızı bekliyoruz...

Kedim balkondan düştü :( için cevaplar :

Adnan B. 12 yıl önce

geçmiş olsun. kızgınlık sebebiyle mi atladı acaba. önlem olarak pencerelerinize sineklik, balkonunuza da ağ öneririm. biraz kendini toparladıktan sonra uygun zamanda kısırlaştırırsınız zaten erkek kedilerde öyle büyük bi operasyon değil bu. dikiş bile atmıyorlar. 1 günde kendilerine geliyorlar.

Silindi 12 yıl önce

ucuz kurtulmuş geçmiş olsun

Nihal & Çağatay G. 12 yıl önce

Teşekkürler, camlarımızda tel var balkon kapımızda da var ama ama işe yaramıyor ki adam büyüdü koşup pat bi atlıyo tel kapı açılıyo tabi,bugün de öyle olmuş annem evin içnde başka ile uğraşırken bizim deli dana koşturup duruyormuş paatt diye ses gelmiş koşup bi bakmış bizimki yerlerde ..Balkonda beyefendi gibi oturayım güneşleneyim demiyor tellerde cam kenarlarında akrobasi yapıp duruyordu ve gün be gün dozunu arttırdı sonunda da başımıza bu geldi :(süperman sandı kendini şebek:(

Silindi 12 yıl önce

ah ah çok geçmiş olsun, bizim evdede kapılar camlar açıktır, ama bizimki sadece ufak bir yürüyüş yapıyor mermerlerde, yada uazanıp dışarıyı izliyor okadar :D ben daha önce ona gösterdim balkonu, ve kontrollü olarak balkon da yürüttüm, o yüzden atladığı zaman nereye atladığını biliyor ve çok uçmuyor.

Adnan B. 12 yıl önce

Orijinalden alıntı: boun ah ah çok geçmiş olsun, bizim evdede kapılar camlar açıktır, ama bizimki sadece ufak bir yürüyüş yapıyor mermerlerde, yada uazanıp dışarıyı izliyor okadar :D ben daha önce ona gösterdim balkonu, ve kontrollü olarak balkon da yürüttüm, o yüzden atladığı zaman nereye atladığını biliyor ve çok uçmuyor.

maşallah diyelim. nazar değmesin.

Sinekliği içeriye doğru açılan şekilde yaptırmak lazım.Kediler sinek,böcekleri yakalamak için sinekliğe atladıklarında ağırlıklarından dışarıya açılmasın.diye...Allah korumuş yine de, bununla gelmiş-geçmiş olsun.

Nihal & Çağatay G. 12 yıl önce

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, oğlumuz çok haşarı hep kontrollü yanında oldugumuz halde neler yapabildiğini görseniz şaşarsınız ona ne tel kapı ne korkuluk işliyor ,tel kapının tellerine tırmanan bişi , bi şekilde açıyordu kapıyı ,bugün kısırlaştırma operasyonu da yapılacak ama çok korkuyorum psikolojisi bozulur mu diye düşmenin üstüne ne dersiniz?

Adnan B. 12 yıl önce

Orijinalden alıntı: nino06 Teşekkürler iyi dilekleriniz için, oğlumuz çok haşarı hep kontrollü yanında oldugumuz halde neler yapabildiğini görseniz şaşarsınız ona ne tel kapı ne korkuluk işliyor ,tel kapının tellerine tırmanan bişi , bi şekilde açıyordu kapıyı ,bugün kısırlaştırma operasyonu da yapılacak ama çok korkuyorum psikolojisi bozulur mu diye düşmenin üstüne ne dersiniz?

daha önce de demiştim. erkeklerde kısırlaştırma operasyonu hafif bir operasyon. öyle pek kesme biçme yok. dikiş de atılmaz. toparlandıktan sonra uygun bir vakitte yaptırın, çok da art arda gelmesin.

gülin - hasan ş. 12 yıl önce

Ben de birkaç gün sonra kısırlaştırılmasını öneririm. Arka arkaya olması psikolojik açıdan zor gelebilir ona. Bir de iç kanama için ilaç verilmiştir sanırım, şimdi de narkoz almak zorunda kalacak. Biraz toparlansaydı iyi olurdu.

HÜSEYİN&BURCU G. 12 yıl önce

geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir

Nihal & Çağatay G. 12 yıl önce

Malesef geç kaldım,ben araştırmaya çalışırken ailemin gidip onaylamasıyla oğlum bugün sünnet oldu :( önümüzdeki 10 gün ayağa kalmazsa ayağı iyileşirmiş antibiyotik alıyor bir kaç gün daha veterinerde kalacak, gidip görmeye içim dayanmıyor o halini görmek çok dokundu bana .Artık eve gelince durumuna bakıp psikolojisini toparlamamız gerekecek sanırım.Allahım oğlumu iyileşsin eve dönsün ben ona gözüm gibi bakarım ...:(

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor