Kedim kızgınlığa girmiş olabilir mi?

Merhabalar, 1 hafta önce 5 aylık tekir erkek kedi sahiplendim. Sahiplendikten 3 gün sonra çiftleşme pozisyonuna geçmeye başladı, bunu da koluma yaptığı için rahatsız oluyorum 😕 Daha küçük olduğu için endişelendim, ne yapmam gerekiyor? Bir de ağız kokusu için ne yapabilirim?

Kedim kızgınlığa girmiş olabilir mi? için cevaplar :

Eray A. 5 yıl önce

ben kendi kedimde birkaç kere kızgınlık hapı kullanmıştım. ilaçla ilgili hiç iyi şeyler okumadım ama bir yaşından önce de kısırlaştırmak istemediğim için mecbur kaldım gibi olmuştu. tavsiye etmiyorum ama çok sorun yaşıyorsanız hapı kullanıp ilerleyen bir zamanda da kısırlaştırma yapabilirsiniz.

Mehmet Y. 5 yıl önce

kızgınlık provası, oyun son derece normal. ancak bunu sizin üzerinde denememesi için yönlendirmeniz gerekiyor. benim tavsiyem kısırlaştırmanız, hem hayat kalitesi artacaktır.

ağız kokusu için iyi bir kuru mama, mekanik temizlik, bunun yanında fiber temizlik fırça gibi parmağa geçen temizleyiciler ver. yine suyuna vb. diş temizliği için ürünleri araştırın. diş çıkarma yaşının son zamanlarında dişler tamamen oturduktan sonra daha iyiye gitmesi lazım. parazit vb. hastalıklarında koku yapacağını unutmayın ağız muayenesi gereklidir.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor