köpeğim kızaklıyor ve kakasını tutuyor

merhaba, köpeğim 5 yaşında ve muğlada yaşıyordu ben istanbula getirdim yanıma aralıktan beri benimle artık eve adapte oldu ilk öncelikle köpeğim kakasını çok tutuyor günde 4 defa çıkartıyorum ne zaman isterse o zaman veya ben kucağımda bahçeye bir yere getirip bırskırssm yapıyo tabi bu getirme olayı bazen 10 bazen 20 oluyor diyebilirim. Önceden aynı mamayı keyifle yiyordu ama artık çok fazla yemiyor. 2 gündür karnı çok fazla gurulduyor bağırsaklarından ses geliyor dün biraz soğukta kaldı bahçede ondan olabilceğini düşündüm. Bugün sabah mama yemedi akşam yedi biraz ve tuvalete çıkarttığımda gene yapmadı sürekli bir kaka tutma problemimiz var bu sorunla nasıl başa çıkabilirim?
14 şubatta köpeğimin kızakladığını farkettim ve hemen veterinere götürdüm anal kese dolumu diye anal kese boşaltımı yapıldı hatta çok dolu olduğunu söylediler. Ondan sonra her sabah akşam az miktarda yapmaya başladı ama şimdi sadece akşamları oda yukarıda bahsettiğim gibi nu sorunların önüne nasıl geçenilirim? Neden kızaklıyor ve bu kadar kakasını tutuyor?

köpeğim kızaklıyor ve kakasını tutuyor için cevaplar :

Cahide K. 2 ay önce

Bu işin doğru yolu belediyeye gidip Daisiy'yi sahiplenmek istediğinizi söylemek. Daha sonra belediye size bu izni verdikten sonra cezasız bir şekilde çip takıp Daisy'yi sahiplenebilirsiniz.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor