Kopeklerle yapilacak etkinlikler

Benim 1 yasinda bir erkek alman kurdum var. Fabrikada yasiyor. Haftada bir gormeye gidiyoruz. Genis bi yesillik arazide ouun oynuyoruz ama artik sıkılmaya basladigini hissediyorum. Bu yuzden gunumuzu nasil daha verimli gecirebiliriz diye sizede sormak istedim.

Kopeklerle yapilacak etkinlikler için cevaplar :

Silindi 7 yıl önce

Bence başlangıç olarak onunla vakit geçirdiğiniz süreyi artırmalısınız. Bu şekilde bir zaman köpeğinizin size bağlanması için yeterli değildir. Eninde sonunda köpeğinizde davranış bozuklukları açığa çıkar.

Burak Taha T. 7 yıl önce

Orijinalden alıntı: hazalsu Bence başlangıç olarak onunla vakit geçirdiğiniz süreyi artırmalısınız. Bu şekilde bir zaman köpeğinizin size bağlanması için yeterli değildir. Eninde sonunda köpeğinizde davranış bozuklukları açığa çıkar.


Farkindayim ama benimle tatiller disinda daha fazla gorusme ihtimali yok. Sadece bizimle daha iyi vakit gecirmesini istiyorum zaten hafta ici onunla ilgilenen birisi var ayrica hergun babamla da oyunuyolar yani bir sıkıntımız yok suan ama bizimle oynarken ayni oyunlardan sıkıldı. Aslinda bildiginiz oyunlar varsada isime yariyabilir. 
tesekkurler.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor