Kotervin ilacı

Merhabalar , Direkt konuya gireceğim çünkü acil arkadaşlar . 3 gündür kedim gün içerisinde 20 den fazla tuvalete giriyor ve 1 -2 damla idrar yapıyor çıkıyor. Bugün veteriner bilgi almak için gittim ve bana bir ilaç verdi fakat muayene etmedi katervin veya kotervin (rusça yazdığı için tam ceviremedim) diye bitkisel ilaç verdi sizce kullanayim mi ? Yazlık olduğum için bilmediğim bir veteriner ... emin olamadim

Kotervin ilacı için cevaplar :

Canım oğlum 8 yıl önce

Merhaba, ilacın ismi hiç tanıdık gelmedi ancak benim kedimde  benzer bir sorun olduğunda Vet. 1 hafta antibiyotik enjeksiyon uygulamıştı ve hills in medical mamalarından biriyle de tedaviyi desteklemişti.   Geçmiş gün ismini hatırlamıyorum, ama hızlıca iyileşti, hills tıbbi mama için vetinizden görüş almanızı öneririm.


Normal mamaların protein ve tuz oranı böbrek ve idrar yolları yangısı yaşayan petlere iyi gelmiyor maalesef.

Geçmişler olsun

esra d. 8 yıl önce

Böyle bir ilaç belki bir fikir olur .. Bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim . Sizde muayene edildi mi acaba ? Antibiyotik kullanımına gerek kalmadan bu ilacı kullan geçer dedi fakat tanımadığım bir veteriner oldu için çok şüpheli yaklasiyorum bu konuya. Internette de bulamadım düzgün bir bilgi.

Canım oğlum 8 yıl önce

Yok hiç tanıdık değil  malesef:(

esra d. 8 yıl önce

Tamam çok sağolun

Gökşahan G. 8 yıl önce

Benim kedimd de aynı sorun oldu idrar yolu enfeksiyonu ama bir iki damla şeklinde yapmıyordu sizin tamamen tıkanıklığa doğru gidiyor olablir idar testi yapıldımı rötgen çekildi mi? Biz antibiyotik tedavisine başladık bir kapsül birde şurup verildi.Aynı Zaman'da royal canin diyet mamasına geçtik asitli bir mama olduğu için idrar yolu taşlarınıda yok ediyor.Sizde gir an önce böyle bir özel mamaya geçmelisiniz.Ve amilyata gerek kalmadan sorun çözüldü.Tam kontrollerini yapmanızı öneririm.

esra d. 8 yıl önce

Sizin ki idrarini yapıyor muydu ? Ilaci araştırdım ve olumlu bilgiler bulup kullanmaya başladım , şuanda tuvalete girme sayısı azaldı normale döndü diye bilirim. Farklı bir şehirde olduğum için buralarda geçici çözüm aramaktan yanaydim aslında . Kendisi sıcaktan bunalım duşa kabinde yatıyor yer çünkü ıslak oluyor daha sonra klima çalışan odaya koşup kılmanın önünde uzanıyor, büyük ihtimalle üşüttü.

Haacer 3 yıl önce

Mesane taşları için kotervin kullanan faydasını gören varmı tikaniklik oluyor lütfen cevap arkadaşlar çok yorulduk Başka bi tavsiye de olabilir

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor