Neden yapıyor?


    Arkadaşlar ateş sürekli su kabını deviriyordu, ben de kabı değiştirip şu kaymaz devrilmeyen çeliklerden aldım. Bu kez devirmeyi başaramayınca patilerini içine sokuyor, üstüne yatıyor, hatta bugün içine oturdu!!!

  Sürekli yanında durmuyorum gün içinde sık sık suyunu değiştiriyorum fakat o pis suyu içiyor, kafesi sürekli ıslak, kendi sırılsıklam...

  Sizce bunu neden yapıyor olabilir? Çözüm önerisi olan var mı? Önünden suyunu kaldırmak istemiyorum ama pis suyu içmesi de sürekli ıslak olması da hoş değil!

Neden yapıyor? için cevaplar :

Yiğit C. 11 yıl önce

sıcaktan bunalıyor ve serinlemek istiyor olabilir.

Silindi 11 yıl önce

ya oyun oynuyor yada sıcaktan bunalmış. 

Irmak T. 11 yıl önce


Az önce suyunu tazelemek için suluğunu aldım. daha yere koymadan içine patisini soktu o şekilde içmeye başladı. Ne yapıyor anlayamadım?

Silindi 11 yıl önce

oynuyor..genelde her köpek yavruluk döneminde bunu yapar..

Yiğit C. 11 yıl önce

Orijinalden alıntı: yuxeltokluoglu
Az önce suyunu tazelemek için suluğunu aldım. daha yere koymadan içine patisini soktu o şekilde içmeye başladı. Ne yapıyor anlayamadım?



patisini sokması sorun değil de deviremiceği kadar büyük bir kase koysanız saksı gibi mesela.

Ayberk Y. 11 yıl önce

her yavru köpek genelde bunu yapar. Hatta bi sitede alman kurtlarının bunu sevdiğini ve devirmemesi için mermer su kabı kullanılması tavsiye ediliyordu. Zamanla gecicektır..

.. .. 11 yıl önce

Benim oğlan deviriyor ve üzerine yatıyor serinlemek için. :D

Merve Büşra K. 11 yıl önce

Tamamen serinlemek için yapıyor, devirdiği yere de yatarlar genelde.. Deviremeyeceği bir kap tercih edin , 10 kiloluk yoğurt kabı gibi ;) suyunu ve yerini de serin tutun...

stella s. 11 yıl önce

benim kızımda kücükken yaptı ve görür görmez ayağını çıkarıp hayır dedim 2 günde bıraktı şimdi yanlışlıklakuyruguyla  su kabını devirince yaramazlıkyaptım diye algılayıp bi yan yan bana bakıyor. çok kolay bi şekilde kafasına yanlış olduğunu yerleştirebilirsiniz. mama kabına pati konulmaz oynanmaz, her gördüğünüzde hayır diyip  kızın

Yağız A. 11 yıl önce

Çevremde 4 tane safkan alman kurdu bebeklik dönemi atlattı. Bu sürede golden , cane corsa gibi ırklarda büyüdü bunu sadece alman kurtlarında tespit ettim. Benim düşüncem suyla oyun amaçlı yapıyor. Serinlemek için yapma olayı doğru gelmiyor bana çünkü dikkat ederseniz serinlemek için suya giren köpekler başını suya sokmuyor karın bölgesini suya sokuyor.

Irmak T. 11 yıl önce


Deviremeyeceği çelik kaplardan aldım altı kauçuk. Bu kez de deviremeyince delirdi kızdı  sonra dişleriyle kauçuk kısmını ısırarak yine başardı. hiçbirşey yapamazsa patiler içinde :)

Sponsorsponsor

Sponsorsponsor