Pomeranian (Pomeranyalı) hakkında bilgi verebilir misiniz?

Merhaba benim bir köpeğim zaten var fakat arkadaşım yan dairemde oturuyor ve onada bir köpek alıcaz cins olarak pomeranyalıyı tercih ettik ama özelliklerine birkaç siteden baktığımızda çok fazla kötü tepki gördük olumsuz davranışlar falan. Zahmet olmazsa bu pet hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Pomeranian (Pomeranyalı) hakkında bilgi verebilir misiniz? için cevaplar :

ersin o. 12 yıl önce

oyuncak ayı ya bu :D

Şevval - Aydın Adil A. 12 yıl önce

Evet görüntü olarak gerçekten bir oyuncak ayıya benziyor açıkçası :D

Saadet Y. 12 yıl önce

benim pomeranian cins bir köpeğim var. Şu an 2 yaşında 1 yaşında aldım eğitim verilmişti. Zannedersem iyi eğitim verilmemiş, bu nedenle bu bir sene içinde beni çok yordu ve üzdü. Bundan evvelki köpeğim terrier idi, 40 günlük alıp eğitimini ben vermiştim, hiç bir sorun yaşamadım. Ancak ne yazıkkı kanserden 11 yaşında kendisini kaybettik, o moral bozukluğu ile hemen bunu aldık. Onerim alacaksanız,cok küçük yaşta alın. Nedeni hiç dur durak bilmiyen ve hiperaktif bir hayvan pomeranianlar. Havlamaları hiç bitmiyor ve susturamıyorsunuz. Evde deli gibi bağırmanız gerekiyor susması için normal tondan bağırmanız durumunda oyun oynuyorsunuz zannedip, sizden daha fazla bağırıyor. Genelde ilk sahipleri bakamayıp ikinci sahibe veriyorlar. Böyle oluncada eğitmeniz mümkün olmuyor. Öyle sizin yanınızda yatacak size sevgisini belli edecek bir köpek istiyorsanız pomeranian cinsi unutup büyük köpek istiyorlarsa golden, küçük köpek istiyorlarsa terrier cins almalarını tavsiye ederim.

Mete A. 12 yıl önce

bence arkadaşınıza da sizin ki gibi bir cocker alın. hem istediğin de yanına yatar sever hem oynar hem de rahatlıkla eğitir

rustemyuce 3 yıl önce

Murat Bey'den bilgi alın derim. https://muratgungork9.com/pomeranian-boo-kopek-egitimi-ve-ozellikleri/

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor