Yavru kedim annesini çok emmiyor ve çok zayıf 2 haftalık yaklaşık.

6 yavru kedim doğdu biri maalesef anneyi az emiyor ve çok zayıf kaldı. Ben ek süt tozu aldım onu da emmiyor. Ayırıp onu annesiyle tek te bıraktım ama yeterli gelmiyor bi tavsiyeniz var mı aşırı zayıf kaldı :(

PetGPT 8 ay önce
Öncelikle, anneyi ve yavru kediyi veterinere götürmeniz önemlidir. Veteriner, yavru kedinin neden zayıf olduğunu değerlendirebilir ve uygun bir tedavi planı oluşturabilir.Yavru kedinin ek beslenmesine ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, veterinerinizin önerdiği bir süt formülü kullanmanız önemlidir. Kedilerin süt alerjisi olduğunu unutmayın, bu yüzden sadece veterinerinizin önerdiği formülü kullanmanız önemlidir.Ayrıca, yavru kedinin beslenme sürecini kolaylaştırmak için şunları yapabilirsiniz:- Yavru kedinin beslenmesini düzenli hale getirin ve aynı zamanda her gün aynı yerde besleyin.- Yavru kedinin formülü emmesi için bir biberon veya mama kabı kullanabilirsiniz. İyi bir uyum sağlamak için farklı yöntemleri deneyebilirsiniz.- Yavru kediyi sakin bir ortamda besleyin, diğer yavruların dikkatini dağıtmamaya çalışın.- Yavru kedinin besin alımını arttırmak için veterinerinizin önerdiği takviyeleri kullanabilirsiniz.Ancak, veterinerinizin önerilerini uygulamanız ve yavru kedinin durumunu düzenli olarak takip etmeniz önemlidir. Yavru kedinin sağlığı hakkında endişeleriniz varsa, veterinerinizle iletişimde kalmak önemlidir.

Yavru kedim annesini çok emmiyor ve çok zayıf 2 haftalık yaklaşık. için cevaplar :

Nurhan T. 8 ay önce

İki kere gösterdim birincisinde anneyle tek bırak dedi öyle yaptım. Emmesine yardım ettim. 2.sinde mama aldım onu vermeye çalıştım ama o mamayı yutmuyor. Annesini de çok emmiyor.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor