Soğuklarda Kedi ve Köpekler Ne Yapar?

Soğuklarda Kedi ve Köpekler Ne Yapar?

.

Herkese merhaba, eminiz birçoğunuz biliyorsunuzdur. fakat biz bilmeyenler için ufak bir hatırlatma yapmak istedik. soğuk kış günlerinde kedi dostlarımız sokaklarda 6 saat aç kaldıklarında, köpek dostlarımız ise 17 saat aç kaldıklarında donarak ölüyorlar.

İçindekiler

    bu sebeple özellikle kışın onları soğuk havalardan korumak ve karınlarını doyurup su içmelerini sağlamak, yazın ise yüksek sıcaklıklardan korunmalarını sağlamak ve yine aynı şekilde yemek ve su tüketmelerini sağlayabilmek çok önemli. ben yaklaşık 7-8 kedi dostumu oturduğum binanın önünde her gün besliyorum. yaz kış temiz su ve yemek bulmalarını sağlamaya çalışıyorum. barınmaları ve anormal hava şartlarından korunmaları içinse yeterli alan bulabildiğim yerlere kedi evleri yerleştiriyorum.

    kedi evlerini dilerseniz evde strafor, tahta vb. malzemelerden yapabilir dilerseniz de çok uygun maliyetlere satın alabiliyorsunuz. internette en uygun maliyeti olan kedi evleri üçgen çatılı plastik evler ve ahşap malzemelerden üretilen evlerdir. bu evlerin yağmur gibi etkenlerden etkilenmemesi için muşamba, streç ya da benzer bir malzeme ile kaplayabilirsiniz.

    her sene sokaktaki kedi dostlarımız için başlığı adı altında, yalnızca kargo ücreti ödeyerek ulaşabileceğiniz ahşap kedi evleri üretiyor ve satışa sunuyor. meo blog ailesi olarak bu gibi sosyal sorumluluk projelerini daima destekliyoruz. siz de kendiniz yaptığınız ya da sokak canlarımıza aldığınız kedi evlerinizi bizi etiketleyerek paylaşabilirseniz hikayemizde paylaşan herkese yer vereceğiz. patili günler dileriz.🥰🐾

    Pet_Paw 381 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor