Astronot Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Astronot Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Pandemi koşulları ve artan enflasyon sebebiyle Astronot balığı fiyatlarında yaşanan değişimlerden sonra akvaristler en çok fiyat aralıklarını ve değişimlerin sebebini merak ediyor. Bu yazımızı sizleri Astronot balığı türlerinin ücretleriyle ilgili bilgilendirmek adına hazırladık.

İçindekiler

    Astronot Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    astronot balığı fiyatları ne kadar

    Astronot balığı, yada bir diğer adıyla Astronot Oscar balığı ülkemizde akvaryum hobiciliğiyle uğraşan hemen hemen herkesin şanını duyduğu bir balıktır. İlk defa akvaryumu olan kişilerin yanında seyir zevkini artırmak isteyen kişiler de Astronot balığı fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Aşağıdaki tabloda Astronot balığı ve türlerinin fiyatlarını görebilirsiniz.

    Kaplan Astronot Balığı

    30 - 100 TL

    Kırmızı Astronot Balığı

    50 - 100 TL

    Albino Astronot Balığı

    50 - 100 TL

    Mavi Astronot Balığı

    100 - 300 TL

    Siyah Astronot Balığı

    100 - 200 TL

    Beyaz Astronot Balığı

    150 - 350 TL

    Yeşil Astronot Balığı

    250 - 500 TL

    Limon Astronot Balığı

    250 - 500 TL

    Astronot balığı fiyatları yukarıdaki tabloda görüldüğü şekildedir. Astronot balığı çeşitlerinin bu kadar seviliyor olmasından dolayı popülerliği gün ve gün artan Astronot Oscar, akvaristlerin daima akvaryumunda bulundurmak istediği balık cinslerinin başında geliyor.

    Astronot Balığı Nerede Satılır?

    Dev Astronot balığı daima akvaryumun kabadayısı olarak anılır. Otoritesini kurmayı çok seven ve sahip olduğu özelliklerle oldukça popüler olan Astronot Oscar balığını akvaryumunuza eklemek istiyorsanız ona nereden ulaşacağınızı merak edebilirsiniz. Astronot balığı nerede satılır beraber öğrenelim.

    • Pet shoplar
    • Balık üreticileri
    • İnternet ilanları

    Astronot balığı satın almak için pet shoplara, balık üreticilerine ve internet ilanlarına başvurabilirsiniz. Pet shoplarda bulunan balıkların sağlıkları konusunda endişe duyuyorsanız daima direkt olarak balık üreticileri vasıtasıyla satın alım gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz. Astronot balığı nerede satılır sorusunda internet ilanlarına başvurmak da bir diğer yöntem olarak göze çarpıyor.

    Astronot Balığı Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Astronot balığı çeşitlerinin farklı ücretlendirmelere sahip olduğunu gördüğünüzde şaşırmış olabilirsiniz. Akvaryumunuza renk katmak için bu balıklara sahip olmak istediğinizde karşılaştığınız fiyatların neye göre değiştiğini bilmek en büyük hakkınızdır. Peki Astronot balığı fiyatları neye göre değişir?

    • Yaş
    • Sağlık durumu
    • Tür
    • Adet

    Astronot balığı fiyatları yaşa, sağlık durumuna, dış görünüşe ve adete bağlı olarak değişir. Yavrular daha ucuz olabilirken yetişkinlerde fiyatın arttığına rastlamak mümkün. Balığın türü de fiyatı direkt olarak etkiliyor. Daha nadir türlere her zaman daha fazla ücret istenirken yaygın türlere daha ucuza sahip olmak mümkün. Sağlık durumu balıklarda ise durum tam tersi. Balık sağlıklıysa fiyatı artarken sağlıksızsa azalabilir. Eğer toplu satın alım yapacaksanız satıcılar genellikle ücrette indirime gidebiliyor. 

    Pet_Paw 3770 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor