Calico Kedi Tür Özellikleri

Calico Kedi Tür Özellikleri

.

🌟 Calico kedilerin türü ve cinsi hakkında bir seri oluşturmak istiyorum. Tomris'in de calico olduğunu düşünüyorum 🐾 seride genel özellikler, kişisel özellikler, sık rastlanan sağlık sorunları ve ekstra bilgiler yer almaktadır. dediğim gibi eğer beğenirseniz seriye dönüştürmek istiyorum.

İçindekiler

    ➰ kişisel özellikler ve sağlık sorunları genelleme içermektedir. her kedinin mizacı ve bağışıklık sistemi değişkenlik gösterebilir.

    ➰ günümüzde özellikle tek renk kediler daha çok talep görmektedir. calico kediler sahiplendirme yapılırken maalesef tüy renklerinin karmaşık gözükmesinden dolayı (!) pek tercih edilmemektedir. umarım bu algı bir an önce biter.

    ➕ baktığımda tomris gerçekten aşırı algısı açık ve zeki bir kedi. ayrıca çok fazla oyuncu bir karakteri var. şu anlık bir sağlık sorunu yok 🙏🏻

    kahverengi, siyah, sarı ve beyaz renkleri yoğun şekilde taşıyor. benekleri de var 😸

    kendi alanında olmayı tercih ediyor ve teması aşırı sevmiyor. kediniz calico ise yazılanlarla benzerlikler var mı?

    📍kaynaklar ascpa, cuteness, the catnip times, the happy cat site, baxter animal hospital, all about cats ve the scpure cats.

    Pet_Paw 1096 Patileme

    Yorumlar


    Esra İ. 3 yıl önce

    kendi alanında olmayı tercih ediyor ve teması aşırı sevmiyor. Benim kızım bu tanıma aynen uyuyor. Ayrıca zeki , oyuncu ve aşırı sahiplenici. Fiziksel olarak narin görünmesine karşın çok sağlam bir bünyeye sahip.

      1  
    Sponsorsponsor