Çöpçü Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Çöpçü Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Her akvaryumda bulunması gereken Çöpçü balığı fiyatları ne kadar öğrenerek kuracağınız akvaryumda onları bulundurup bulundurmayacağınıza karar verebilirsiniz. Sahip olduğunuz balık çeşitliliğini arttırmak istiyorsanız çöpçü balığı satın alabilirsiniz.

İçindekiler

    Çöpçü Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    çöpçü balığı fiyatları ne kadar

    Çoğu kişi akvaryumunuzda mutlaka çöpçü balığı bulundurmanız gerektiğini söyleyecektir. Çöpçü balığı ne işe yarar konusunda da bahsettiğimiz gibi akvaryumun dibine çöken yemleri tüketerek artık yemlerin suyu kirletmesini önleyerek akvaryumunuzu temiz tutmanıza yardımcı olacak Çöpçü balığı fiyatları ne kadar türleriyle birlikte aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

    Tür

    Fiyat

    Çöpçü Balığı

    3-7 TL

    Benekli Çöpçü Balığı

    5-15 TL

    Leopar Çöpçü Balığı

    20-25 TL

    Albino Çöpçü Balığı

    5-15 TL

    Panda Çöpçü Balığı

    10-20 TL

    Bronz Çöpçü Balığı

    5-10 TL

    Püsküllü Çöpçü Balığı

    10-20 TL

    Pigme Çöpçü Balığı

    25-40 TL

    Sterbai Çöpçü Balığı

    25-45 TL

    Komando Çöpçü Balığı

    5-15 TL

    Çöpçü balığı fiyatları ortalama olarak 3-7 TL’dir. En sık tercih edilen akvaryum balıkları arasında bulunan çöpçüler her türlü bütçe için uygun olmasıyla ön plana çıkıyor. İsterseniz tek başına isterseniz farklı balıklarla bir arada çöpçü balığı besleyebilirsiniz. Çöpçü balığı fiyatları ne kadar konusunda farklı türlerin farklı fiyatları olduğunu da belirtelim.

    Çöpçü  Balığı Nereden Alınır?

    Akvaryumunuza bir çöpçü balığı eklemeye karar verdiyseniz onu nereden bulabileceğiniz konusuna değinebiliriz. Popüler ve yaygın bir balık olduğu için bulması son derece kolay olan Çöpçü balığı nereden alınır bir bakalım.

    • Balık üreticileri
    • İnternet ilanları
    • Petshoplar

    Çöpçü balığını balık üreticilerinden ya da internet ilanlarından alabilirsiniz. Petshoplarda da sıklıkla rastlayabileceğiniz bu balıkları balık üreticilerinden almanızı tavsiye ediyoruz. Üretim konusunda tecrübeli kişiler daima sizin için en doğru çöpçü türünü verecektir.

    Çöpçü  Balığı Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Çöpçü balık fiyatlarında farklılık gördüğünüzde şaşırmanız gayet doğal. Çünkü her balık aynı özelliklere sahip değil. Bundan dolayı balık satan yer ve kişiler farklı ücretlendirmelere gidiyor. Sizler için çöpçü balığı fiyatları neye göre değişir araştırdık.

    • Tür
    • Boy
    • Adet
    • Sağlık durumu

    Çöpçü balığı fiyatları en çok türüne ve boyuna göre değişir. Bu balıkları boylarına ayırmak için iri boy, small, large gibi terimler kullanılmakta. Bunun yanında farklı renklere sahip daha göz alıcı renkler için de daha yüksek ücretler talep ediliyor.

    Pet_Paw 5044 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor