Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Sigorta dendiğinde akla ilk gelen konulardan birisi fiyat belirlenmesidir. Patili dostların sigortasının kişisel sağlık sigortası ile benzer bir yöntem ile fiyatlandırıldığını da düşünen çoktur. Bu nedenle olacak ki evcil hayvan sigortası fiyatları neye göre belirlenir sorusu birçok hayvansever tarafından merak edilmektedir. Sigorta şirketlerinin size fiyat verirken nelere dikkat ettiğini öğrenelim.

İçindekiler

    Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

    Dostlarımızın sağlığı hakkında konuşurken fiyatlardan bahsetmek ne kadar can sıkıcı olsa da neredeyse aynı oranda önemlidir. Bir patilinin sorumluluğunu üstlenmenin manevi olduğu kadar maddi zorlukları da vardır ve günümüzde bunları karşılamak hiç kolay değildir. Zamanından, imkanlarından fedakarlık eden pati dostları sigorta yaptırma aşamasında evcil hayvan sigortası fiyatları neye göre belirlenir diye merak ediyorlar.

    • Temel Kapsam
    • Geniş Kapsamlı
    • Yaş

    Bütün sigorta şirketlerinin fiyat politikasını anlamak ve yorumlamak mümkün değildir. Kapsamlı bir inceleme yapmak ve okuyucularımıza gerçekten doğru bilgi vermek için farklı şirketlerden ortalama rakamlar vermek yerine sektörde kendini ispatlamış Türkiye Sigorta’nın fiyatlarından bahsederken ve Sempati Evcil Hayvan Sigortası fiyatları neye göre belirlenir sorusuna yanıt vereceğiz. Türkiye sigorta patili dostlarımız için iki farklı paket sigorta şansı sunuyor.

    Temel

    Temel evcil hayvan sigortası seçeneği ile patili dostunuzu zorlu koşullarda yalnız bırakmamak için küçük ama etkili bir adım atabilirsiniz. Çoğu sigorta şirketinin aksine kullanıcı dostu olan bu sistem sayesinde iki pakette de kapsamlı destek alabilirsiniz. Standart evcil sigortası acil durumlarda 6.000 TL ve üçüncü şahıslardaki zararlarda da 6.000 TL teminat limitine sahiptir. 700 TL karşılığında Standart Sempati Evcil Hayvan Sigortası patili dostunuzla buluşturabilirsiniz.

    Geniş Kapsamlı

    Geniş kapsamlı Sempati Evcil Hayvan Sigortası yine teminat limitleri ile belirlenir ve diğer seçeneğinizdir. Geniş kapsamlı sigorta sayesinde standart pati sigortasındaki tüm imkanların yanında yatarak tedavi için 6.000 TL, ayakta tedavi için 2.500 TL ek teminat limitine sahip olursunuz. Fiyatların belirlenmesinde önemli olan faktör olan teminat limitini açıklamaya çalıştık.

    Yaş

    Evcil hayvanınızın yaşı sigortanın fiyatını doğrudan etkilemez ama listemizde kendisine yer bulacak kadar da önemlidir. Sizler için sıraladığımız Sempati Evcil Hayvan Sigortası faydaları 6 aydan büyük ve 10 yaş altındaki kediler ile 6 aydan büyük ve 8 yaş altındaki köpekler için geçerlidir. Yaş aralığına dahil olmayan patili dostlarımız sigortadan faydalanamaz. 

    Evcil Hayvan Sigortası Yaptırmak İçin Koşullar Nelerdir?

    Evcil hayvan sigortasının fiyatlarını doğrudan etkilemese bile sigortanın hayata geçebilmesi için gereken bazı ön koşullar vardır. Türkiye sigortanın evcil hayvan sahipleri arasında sigortanın yaygınlaşması ve evcil hayvanların sağlık güvencesiyle yaşaması için mümkün olan en uygun fiyata sunduğu Sempati Pati Sigortasının bazı koşulları vardır.

    • Aşılar
    • Mikroçip

    Köpeğinizi veya kedinizi sigortalı yapmak istiyorsanız karşılamanız gereken maddi sorumlulukların yanında gerekli koşulları da yerine getirmelisiniz. Evcil hayvan sigortası koşullarının yine tüylü dostunuzun iyiliği için var olduğunu unutmamalısınız. Sigortası yapılacak kedi veya köpeklerin tüm aşılarının yapılmış olması ve mikroçip uygulamasına tabi olması gerekmektedir.

    Sempati Evcil Hayvan Sigortası Nereden Alınır?

    Evcil hayvan sigortası satın alırken karşınıza çıkabilecek fiyatları, koşulları ve nedenleri elimizden geldiği kadar anlatmaya çalıştık. Yine de konu hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız Türkiye Sigorta müşteri temsilcileriyle görüşebilir ve Sempati Evcil Hayvan Sigortası hakkındaki tüm detayları birinci ağızdan öğrenebilirsiniz.

    Yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız geriye son bir soru işareti kalmış demektir, Sempati Evcil Hayvan Sigortası nereden alınır? Sempati Pati Sigortasına sahip olmak, evcil hayvanınızı en önemli anlarda yalnız bırakmamak için Türkiye Sigorta yetkili acentelerinden, anlaşmalı bankalardan, resmi Türkiye Sigorta sayfasından ve Türkiye Sigorta mobil uygulamasından satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

    Pet_Paw 991 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor