Evcil Hayvan Sigortası Markaları Arasındaki Farklar Nelerdir?

Evcil Hayvan Sigortası Markaları Arasındaki Farklar Nelerdir?

Evcil Hayvan Sigortası çeşitlerinin çokluğu can dostlarının daha güvenli hissetmesini isteyen insanların gözünü korkutabiliyor. Her evcil hayvan sigortası aynı mı, evcil hayvan sigortası markaları arasındaki farklar nelerdir gibi sorulara açık yanıtlar verilmediği sürece konu hakkındaki kafa karışıklığının giderilmesi çok zor görünüyor. 

İçindekiler

    Evcil Hayvan Sigortası yapan markalar arasından hangisini neden tercih etmeniz gerektiğini ve bu süreçte hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini açıklığa kavuşturmak istiyorsanız en doğru adrestesiniz demektir. Süreci derinlemesine inceleyerek markalar arasındaki farkları ve bu farkların önemini anlatmaya çalışacağız.

    Her Evcil Hayvan Sigortası Aynı Mı?

    Kedilerimiz ve köpeklerimiz için hayati önem taşıyan evcil hayvan sigortası farklı markalar özelinde nasıl farklılıklar gösteriyor, gerçekten fark var mı gibi sorulara yanıt vermeden önce tüm evcil hayvan sigortası tekiflerinin aynı olup olmadığına bir açıklama getirmek gerekir. İçeriğimizin devamında da açıkça görebileceğiniz gibi her evcil hayvan sigortası aynı değildir.

    Genel sorulara verilen yanıtlara bakıldığında, reklamlar ve paylaşımlar incelendiğinde, amaçları konuşunca bire bir aynı gibi görülen Evcil Hayvan Sigortası markaları arasında gerçekten önemli ve kullanıcıların bilmesi gereken farklar vardır. Sizin yaşantınıza, şartlarınıza uygun olan şirketi seçmenin ne kadar değerli olduğunu farklarıyla birlikte öğreneceksiniz.

    Evcil Hayvan Sigortası Markaları Arasındaki Farklar Nelerdir?

    Evcil hayvan sigortası şirketleri arasında bazı farklılıkların olduğunu ve bunların sadece kullanıcılar için değil sigortanın yapıldığı sevimli dostlar için de oldukça önemli olduğunu söylemiştik. Evcil hayvan sigortası markaları arasındaki farklılıkların büyük bir kısmı kullanıcı dostu olup olmama ile alakalıdır. Markalar arasındaki farklara göz atalım;

    • Fiyat
    • Poliçe Teminatı ve Limitleri
    • İlgi, Alaka ve Tecrübe
    • Anlaşmalı Veteriner Kliniği Ağı
    • Provizyon Süreci

    Fiyat

    Listemizde en çok dikkat çeken farklardan birisi şirketlerin fiyat politikası olacaktır. Doğal olarak her insan alacağı hizmetin karşılığında ne kadar ödeyeceğini ve gerçekten bu ücrete değer bir hizmet alıp alamayacağını merak ediyor. Sigorta gibi geleceğe dönük harcamalarda fiyatın önemi çok daha fazladır. Sempati Evcil Hayvan Sigortası verdiğiniz ücreti en iyi şekilde değerlendirmeyi ve hizmet olarak size sunmayı vadediyor. Poliçe teminatlarını kullanmadığınız durumda bile, yılda bir kez ücretsiz tırnak kesimi, göz ve kulak temizliği hizmetleri ile sadece hasar anında değil her zaman yanınızda olan bir sigorta deneyimi sunuyor.  

    Poliçe Teminatı

    Poliçenin nereden ve nasıl alınacağı konusu sigorta şirketlerinin tercih edilmesini etkilemektedir. Bazı anlaşmalarda poliçe teminatları sadece sigorta şirketi ile anlaşmalı olan veteriner hekimlerde geçerlidir. Daha kullanışlı olan ise sadece anlaşmalı olan veteriner klinikleri yerine Türkiye’nin her yerindeki veteriner kliniklerinde geçerli olan evcil hayvan sigortalarıdır. Türkiye’nin sigortası Türkiye Sigorta acil durumlarınızda anlaşmalı klinik aramakla vakit kaybetmemeniz için tüm kliniklerde geçerli bir ürün sunuyor.

    İlgi, Alaka ve Tecrübe

    Neredeyse her evcil hayvan sigortası yapan şirketin benzer kullanım kolaylıklarına sahip olduğunu söyleyebiliriz ancak tecrübe ve ilgi tamamen markanın güvenilirliğine, sektördeki başarılarına dayalıdır. Evcil hayvan sigortasına ihtiyacınız olduğu zamanların ciddi anlamda stresli ve acil olacağını tahmin edebilirsiniz. Böyle zamanlarda acemi ekiplerden hizmet beklemek iki taraf için de yıpratıcı olabilir. Sigorta sektöründe köklü hizmetine devam eden Türkiye Sigorta’nın evcil hayvan sigortaları arasına dahil olması acil durumlarda profesyonellerle muhatap olmanızı sağlayacaktır.

    Veteriner Ağı

    Evcil hayvan sigortalarının neredeyse tamamı belirli veteriner klinikleri ile anlaşmalı olarak hizmet vermektedir. Acil durumlarda, yakınlarda anlaşmalı klinik olmadığından anlaşmasız kliniklerde yapılacak tüm işlem masraflarının, sigortalı olmasına rağmen evcil hayvan sahibine kalması gibi sonuçlar doğuran bu özellik Türkiye Sigorta sayesinde ortadan kalkıyor. Sempati Evcil Hayvan Sigortası diğer sigorta şirketlerinin aksine tüm veteriner kliniklerinde hizmet almanızı sağlıyor. Anlaşmalı kurumlarda 20% muafiyet (katılım payı), anlaşmasız kurumlardan hizmet alınması halinde ise 30% muafiyet uygulanmaktadır. Örneğin tedavi masraflarınız 1.000 TL tuttu, ödeyeceğiniz tutar anlaşmalı kliniklerde 200 TL ye denk gelmektedir. Anlaşmasız kliniklerde ise işlem ücreti olan 1.000 TL o sırada tarafınızca ödenir, sonrasında gerekli tüm evrakları sigorta şirketine iletmeniz halinde 700 TL hızlı bir şekilde vereceğiniz hesap numarasına geri ödenmektedir.

    Evcil Hayvan Sigortası Nasıl Seçilir?

    Hem sevimli dostunuz hem de kendiniz için doğru sigortayı seçmek zor olduğu kadar önemlidir de. Evcil hayvan sigortası markaları arasındaki farklar nelerdir sorusuna yanıt olarak verdiğimiz listeyi inceleyerek ve bu konudaki maddelerin hayatınıza yapacağı katkıları düşünerek nasıl bir sigorta şirketi ile çalışmak istediğinizi anlayabilirsiniz.

    Kedinizin veya köpeğinizin gereksinimleri ve evcil hayvan sahibinin beklentileri karşılanıyorsa en doğru evcil hayvan sigortası seçimi yapılıyor demektir. Seçimi yapmadan ve kesin karar vermeden önce tercih ettiğiniz sigorta şirketinin destek ekipleriyle konuşmayı da ihmal etmemelisiniz. Doğru bilgiye ulaşmanın en kolay yolu profesyonellerden destek almaktır.

    Hangi Evcil Hayvan Sigortasını Yaptırmalıyım?

    Hayatınızı kolaylaştıracak, patili dostunuzun hayat güvencesi olacak evcil hayvan sigortaları arasından bir seçim yapamıyorsanız isabetli bir öneriye ihtiyacınız var demektir. Petarkadaş ailesi olarak gerek kullanıcılarımızın geri bildirimleri gerek kendi tecrübelerimizden faydalanarak Türkiye Sigorta’nın güvencesiyle çalışan Sempati Evcil Hayvan Sigortasını öneriyoruz.

    Fiyat performans olarak da en etkili pati sigortaları arasında bilinen Sempati Evcil Hayvan Sigortası sayesinde olumlu farkların neredeyse tamamına en az eforla ulaşabilirsiniz. Sigorta işlemlerine başlamak, evcil hayvan sigortası hakkında daha detaylı bilgi almak, sorularınıza yanıt almak için tek yapmanız gereken Türkiye Sigorta ile iletişime geçmektir.

    Pet_Paw 483 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor