Feliway Classic Difüzorü

Feliway Classic Difüzorü

.

Bugün sizler için feliway classic difüzörü inceleyeceğiz. feliway, kedi yüz feromonunun yalnızca kediler tarafından algılanabilen kopyasını tek bir difüzör için yalnızca 70m2 lik kapalı bir alanda yayabiliyor. bu da ürünün etkisini görebilmek adına kedinizin evde en çok vakit geçirdiği odada tutmanız gerektiği anlamına geliyor.

İçindekiler

    feliway’in salgıladığı bu hormon kedilerin kendilerini bulundukları ortamda çok daha rahat ve mutlu hissetmelerini sağlar.

    Feliway Classic difüzör kedilerde hangi durumlarda kullanılır?


    - i̇drar püskürtme ve işaretleme
    - yeni bir eve ya da çevreye uyum sağlama
    - yeni bir aile üyesi ya da başka bir hayvan ile uyum sağlama
    gibi durumlarda kullanıldığında mutlaka faydalı olacaktır.

    Feliway’i nasıl kullanacağız ?

    difüzörü yalnızca fişe takarak kullanabiliyorsunuz. daha etkili olması adına odadaki feromon yoğunluğunu korumak için ürünün takılı olduğu odayı mümkün olduğunca az havalandırmanız gerekiyor. i̇lk aldığınızda içinden bir adet difüzör ve bir adet 30 günlük kartuş çıkıyor, daha sonra kartuş bittikçe her ay tekrar satın alıyorsunuz.

    biz idiyopatik sistit dolayısıyla yaklaşık 15-20 gündür kullanıyoruz. kedimde ciddi oranda davranış bozukluklarında ve stres oranında azalma gözlemledim, şiddetle tavsiye ediyorum.

    ürünün başlangıç kiti satış fiyatı 244 tl, değiştirilebilen kartuşun fiyatı ise 190 tl. kedinizle bahsedilen problemleri ya da benzerlerini yaşıyorsanız bu ürüne mutlaka bir şans vermelisiniz. patili günler dileriz..☺️🐾

    Pet_Paw 784 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor