Japon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Japon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Eğer Japon balığı almak istiyorsanız Japon balığı fiyatları ne kadar öğrenerek bütçenizi buna göre oluşturabilir ve hayalini kurduğunuz akvaryumu oluşturabilirsiniz. Rengarenk türleriyle görsel bir şölen sunan Japon balıklarının ücretleri hakkında bilgi sahibi olmak için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.

İçindekiler

    Japon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    japon balığı fiyatları ne kadar

    Popülerliğiyle gitgide akvaryum hayranlarının ilgisini daha fazla çeken Japon balığına sahip olmadan önce fiyat araştırması yapan bir çok kişi var. Farklı türleriyle birlikte Japon balığı fiyatları ne kadar sizler için araştırıp aşağıdaki tabloyu hazırladık.

    Tür

    Fiyat

    Klasik Japon Balığı

    5-30 TL

    Ranchu Japon Balığı

    100-300 TL

    Ryukin Japon Balığı

    25-100 TL

    Shubunkin Japon Balığı

    25-50 TL

    Koi Japon Balığı

    25-250 TL

    Panda Japon Balığı

    50-250 TL

    Oranda Japon Balığı

    100-800 TL

    Siyah Teleskop Gözlü Japon Balığı

    10-50 TL

    Tülkuyruk Japon Balığı

    25-75 TL

    Aslanbaş Japon Balığı

    50-250 TL

    Klasik Japon balıkları 5 ila 30 TL arasında satılmaktadır. Bunun yanı sıra daha nadir ve popüler türlerin fiyatlarının daha fazla olduğunu görebiliriz. Japon Balığı fiyatları ne kadar konusunda karşılaşacağınız değişikliklerin nedenleri öğrenmek için yazımızın devamını okumanızı öneririz.

    Dişi Japon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    Dişi Japon balığı fiyatları türüne göre değişmekle birlikte en yaygın olanlarında 5 TL ile 30 TL arasındadır.

    Erkek Japon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    Erkek Japon balığı fiyatları 5-30 TL arasında değişirken tür ve boyut gibi bazı etmenler fiyatların değişiminde büyük bir role sahiptir.

    Japon Balığı Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Satın almak istediğiniz Japon balığının çok geniş bir fiyat aralığına sahip olduğunu gördüğünüzde şaşırabilirsiniz. Farklı ilanlarda ve satıcılarda karşılaşabileceğiniz fiyat farklılıkları hakkında bilgi sahibi olmak tercih yaparken işinizi kolaylaştırır. Peki Japon balığı fiyatları neye göre değişir?

    • Tür
    • Boyut
    • Sağlık durumu
    • Satın alınan adet

    Japon balığı fiyatları en çok türüne ve boyuna göre değişiyor. Fakat sağlık durumu ve kaç tane satın alacağınız da fiyatların değişmesinde rol oynar. Renkleri ve vücut özellikleri farklı olan nadir Japonlar için hiç de azımsanamayacak ücretler talep edilebilir.

    Pet_Paw 8877 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor