Kediler Ensesinden Taşınmalı Mı?

Kediler Ensesinden Taşınmalı Mı?

Kedilerin nasıl taşınması gerektiği hakkında çok ciddi sorular vardır. Kediler ensesinden taşınmalı mı sorusu ilk olarak anne kediler nedeniyle kedi sahiplerinin aklına gelmektedir. Kedilerin kendi öz anneleri yavru kedileri enselerinden tutup taşıdıkları için insanlar da benzer bir taşıma stili kullanmakla kullanmamak arasında kalıyorlar.

İçindekiler

    Kediler Ensesinden Taşınmalı Mı?

    Daha önce her kedi sahibinin bir şekilde görmüş olabileceği gibi anne kediler yavrularını taşırken enselerini ısırmak, enselerinden tutmak şeklinde bir taşıma sistemi kullanmaktadır. Siz değerli kedi besleyenler de kedilerini taşımak zorunda kaldıklarında tam olarak nasıl bir sistem kullanmaları gerektiğini merak ediyorlar gibi duruyor.

    Yavru kedileri taşımak gerektiğinde enselerinden tutmanın doğru olup olmadığını araştırıyor ve kediler ensesinden taşınmalı mı diye soruyorlar. Kedilerin enselerinden taşınması çok küçük yavrular için zararlı olmasa bile belli bir olgunluktan sonra oldukça riskli olabilir. Anne kediler yavrularına zarar vermeden enselerinden tutabilseler de insanların kedileri enselerinden taşıması ense gibi nazik bölgelerde kalıcı hasarlara neden olabilir.

    Kediler Nasıl Taşınır?

    Kediler ensesinden taşınmalı mı sorusuna verdiğimiz yanıttan sonra kedinizi nasıl taşımamanız gerektiğini biliyorsunuz, öğrendiniz diye düşünüyoruz. Peki, kediler nasıl taşınır? Bir şeyin nasıl yapılmayacağını bilmek nasıl yapılması gerektiğini de bizlere öğretmez. Kedileri bir yerden bir yere taşırken öncelikle onların kendi başlarına gitmelerini sağlamaya çalışmak gerekir.

    Eğer kedi kendi istek ve arzusuyla sizin talep ettiğiniz yere doğru hareket etmiyorsa yani kedinizi taşımanız gerekiyorsa mümkün olduğu kadar taşıma çantalarını kullanmalısınız demektir. Kedi taşıma çantaları kedilerin taşınması amacıyla kolaylıkla kullanılmaktadır. Kedinizi bir yerden başka bir yere taşımak için kesinlikle profesyonel kedi taşıma çantası kullanmalısınız.

    Pet_Paw 594 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor