Kedime köpeğime Hangi Marka Vitamini Kullanmalıyım?

Kedime köpeğime Hangi Marka Vitamini Kullanmalıyım?

.

"kedime/köpeğime hangi marka vitamini kullanmalıyım?" sorusu bana, bu zamana kadar en çok sorulan soru sanırım. ben de size bu sorunuza istinaden hep şunu sordum, "hangi marka mama ile besliyorsunuz?" .

İçindekiler

    ✅bu sorunun cevabı vitamin markasından çok daha önemli. çünkü eğer dostunuzu marketten alınan mamalar gibi düşük kalite mamalar ile besliyorsanız (15kg'ı 100tl-150tl ve altı mamalar) vitaminler ne yazık ki dostunuza yardımcı olamayacak. çocuğunuzu cipsle besleyip, kutu kutu vitamin vermek gibi bir mantık olur bu. öncelikle kullandığınız mama kalitenizi gözden geçirmelisiniz. ne yazık ki fiyatlar ile kalite doğru orantılı. yani ne kadar pahalı mama o kadar iyi mama. .

    📌nedir bunlar? royal canin, proplan, hills, true instinct, virbac, advance, nd, orijen, acana.. gibi gibi.. bu markalar glutenli veya glutensiz tercihleri ile içerisindeki kaliteli protein ile kendini ispatlamış mamalar.

    👉🏻şöyle yorumlar gelecektir, ben şu mamayı kullandım şunu yaptı o mama kötü gibi.. bireysel farklılıklar mutlaka olacaktır, genele bakmak zorundayız. .

    📌ekonomik olsun ama içeriği vitamini proteini tam olsun derseniz eğer temizmama.com mamaları hala fiyat performans ürünü. o fiyatlara daha iyisini görmedim. idrar taşı yapıyor, böbrek hastası yapıyor gibi yorumlar gelecektir mutlaka, bu durum da bireysel bir durumdur. genelleme yapamayız. .

    📌barf besleme? bu konuya ben iyimser bakan bir hekimim. kuru mamalar kimyasal koruyucular içeriyor ne yazık ki. çiğ besleme onların doğasına uygun bir beslenme şekli.

    ❌ ama.. bu besleme şekli özel eğitim alınmadan denenmemelidir. faydadan çok daha fazla zarara sebep olur. aman dikkat! .

    ✅ yani mama kaliteniz iyi ise ekstra bir vitamin ihtiyaçları olmuyor. hastalık durumlarında tabiki, hekiminizin önerdiği vitaminler ve bağışıklık destekleyici ürünler çok önemli. ama sağlıklı bir kedi köpek için iyi bir beslenme şekli (kaliteli mama veya profesyonel barf diyet) ve bol sevgi gayet yeterli. 

    Pet_Paw 511 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor