Köpekler Sevildiğini Anlar Mı?

Köpekler Sevildiğini Anlar Mı?

Köpekler sevildiğini anlar mı sorusu neredeyse tüm köpek sahiplerinin merak ettiği bir sorudur. Köpek sahipleri can dostlarını çok severler ve köpeklerinin de bu sevgiyi anlamasını isterler. Bu nedenle içlerinde daima bir merak vardır.

İçindekiler

    Köpekler Sevildiğini Anlar Mı?

    Eğer bir köpek sahibiyseniz bu sizin tüylü dostlarımızı çok sevdiğinizin göstergesidir. Sevgi olmadan kimse bir başka canlıyla aynı evde yaşayamaz. Özellikle evcil hayvan bakımı sevgi olmadan yapılamaz. Çünkü bir hayvanı sahiplenmek beslenmesinden hastalığına kadar hayatın içinde olan tüm işleriyle ilgilenmek demektir.

    Köpeğinizi çok seviyorsanız ondan bir karşılık bekleyebilirsiniz. Köpekler başına buyruk olmayı seven, evin bir köşesinde tek başına vakit geçirmeyi tercih edebilen hayvanlardır. Tüylü dostunuzu yanınıza alıp sevmeye başladığınızda bir anda kucağınızdan kalkıp gidebilir. Tam da o anda acaba köpeğim beni sevmiyor mu, sevgim onu rahatsız mı ediyor diye sorgulayabilirsiniz.

    Köpekler sevildiğini anlayan hayvanlardır. Sahipleri köpekleri ne kadar çok severse köpek de sahibini o kadar çok sever. Çünkü köpekler sevildiğini anlar ve karşılık olarak sevgisini gösterir. Bu nedenle köpekler sevildiğini anlar mı diye içinize kuşku düşmesine gerek yoktur.

    Köpekler Sevildiklerini Hisseder Mi?

    Köpekler sevildiklerini hissedebilen canlılardandır. Minik dostlarımızın sevgisiz, duygusuz hayvanlar olarak nitelemek çok yanlıştır. Aksine köpekler çok sevgi dolu, görmüş olduğu sevgiye müteşekkir olan hayvanlardır. Köpek sevildiğini hisseder ve kendini sevenlere sevecen bir şekilde yaklaşır.

    Özellikle yavru köpekler sahiplerine karşı daha fazla sevgi doludur. Annesiyle çok fazla vakit geçirme fırsatı olmayan köpekler, sahibini annesi yerine koyup bir anne kadar sevebilir. Kısacası köpekler sevildiklerini her zaman hissedebilen hayvanlardır.

    Köpekler Sevildikten Sonra Neden Yalanır?

    Köpeklerin yalanmasının tek sebebi kendilerini temizlemek istemeleri değildir. Köpeklerin karşısındaki insanı yalamasının altında çok büyük bir anlam yatmaktadır. Köpekler kabul ettikleri, sevdikleri ve aileden biri olarak gördükleri kişileri yalar.

    Köpeğimi sevildikten sonra neden yalanır diyorsanız bunun sebebi sevginize karşılık göstermektir. Yalanarak sevilmekten çok hoşnut olduğunu gösterir. Köpeğin yalanmasının altında kötü düşünceler beklememelisiniz. Aksine bu durumdan mutlu olmalısınız.

    Pet_Paw 1573 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor