Moli Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Moli Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Eğer beslemek için molilerde karar kıldıysanız Moli balığı fiyatları ne kadar öğrenebilmeniz için bu yazımızı okumalısınız. Birden fazla türüyle birlikte oldukça popüler olan moli balığı kaç tl sizler için araştırdık.

İçindekiler

    Moli Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    moli balığı fiyatları ne kadar

    Akvaryum balıkları arasında popülerliği günden güne artan moliler de pandemi ve enflasyondan nasibini aldı. Günümüzde kötüye giden ekonomik koşullar sebebiyle akvaryum hobisiyle uğraşan kişilerin ceplerini yakan balık fiyatları molileri de etkilemesine rağmen hala daha uygun fiyatlara bulmak mümkün. Farklı türleriyle birlikte Moli balığı fiyatları ne kadar aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.

    Tür

    Fiyat

    White Blue Neon Moli balığı

    10-15 TL

    Silver Ay Moli balığı

    10-15 TL

    Siyah Ay Moli balığı

    10-15 TL

    Tuxedo Moli balığı

    5-10 TL

    Balon Moli balığı

    10-15 TL

    Turuncu Moli balığı

    5-10 TL

    Dalmaçyalı Moli balığı

    5-10 TL

    Siyah Moli balığı

    5-10 TL

    Beyaz Moli balığı

    5-10 TL

    Moli balığı fiyatları 5-15 TL arasında değişiklik gösteriyor. Capcanlı renkleri ve harika görünüşleriyle bu balıkların son derece uygun fiyatlardan satıldığını söyleyebiliriz. Moli balığı fiyatları ne kadar sorusunda molilerden oluşan bir akvaryumun kurmak isteyen akvaryum hobicilerine çok yüksek ücretlere mal olmayacaktır.

    Moli Balığı Nereden Alınır?

    Satın almak istediğiniz moli balıklarını nereden bulabileceğinizi merak ediyorsanız endişelenmeyin. Özellikle ülkemizde de oldukça popüler ve yetiştirmesi kolay bir balık olduğu için molileri kolaylıkla bulabilirsiniz. Peki Moli balığı nereden alınır?

    • İnternet ilanları
    • Petshoplar
    • Balık üreticileri

    Moli balığını internetten, petshoplardan ve balık üreticilerinden alabilirsiniz. Özellikle oldukça nadir olan türlerini internetten bulmanız daha kolaydır. Petshoplarda ise çok daha yaygın olanlar satılır. Moli balığı nereden alınır konusunda bizim tavsiyemiz balık üreticilerine başvurmanız.

    Moli Balığı Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Bir moli almaya karar verdiyseniz karşılaştığınız fiyatların değişiklik göstermesi kafanızı karıştırabilir. Moli balığı ücretlerini etkileyen bir takım faktörler bulunuyor. Akvaryum balıkları arasında popüler bir yere sahip olduğu için karşılaşılan fiyatlar hakkında emin olamadıysanız Moli balığı fiyatları neye göre değişir sorusunu sizler için yanıtladık.

    • Tür
    • Boyut
    • Adet
    • Sağlık durumu

    Moli balığı fiyatları türüne, boyutuna, adetine ve sağlık durumuna göre değişiyor. Fakat sizin en çok karşılaşacağınız kriter tür ve boyut olacaktır. Nadir türler için istenilen ücretler daha fazla. Boyut konusunda ise kullanılan iri, ufak, xlarge gibi terimler balığın büyüklüğünü temsil eder ve daha büyük olan balıklara daha fazla ücret istenir. Moli balığı fiyatları neye göre değişir konusunda kaç adet alacağınıza bağlı olarak toplu alımlarda satıcılar indirim yapabilir.

    Pet_Paw 4544 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor