Neon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Neon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Akvaryum balıkları arasında oldukça sakin, barışçıl ve izlemesi de bir o kadar keyifli olmasından dolayı Neon balığı fiyatları ne kadar öğrenmek isteyen bir çok kişi var. Pandemi koşulları ve artan enflasyon sebebiyle akvaryum balık fiyatları gün geçtikçe artmaya devam etse de bu durum akvaristleri hiç rahatsız etmemişe benziyor.

İçindekiler

    Neon Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    neon balığı fiyatları ne kadar

    Birbirinden farklı renkleriyle akvaryum içerisine hoş bir ahenk katan Neon tetra balığı son derece popüler akvaryum balıklarından birisidir. Bu popülerliği zaman zaman fiyatlarına da yansıyor. Evinizde kendinizi adeta okyanusta hissetmenizi sağlayacak bir su ekosistemi kurmak istiyorsanız Neon balığını tercih edebilirsiniz. Aşağıdaki tablodan Neon balığı fiyatları ne kadar öğrenebilirsiniz.

    Tür

    Fiyat

    Neon Tetra Balığı

    5-10 TL

    Kardinal Neon Tetra Balığı

    15-25 TL

    Penguen Tetra Balığı

    15 TL

    Mavi Neon Tetra Balığı

    10-15 TL

    Siyah Neon Tetra Balığı

    15-30 TL

    İnci Damlası Tetra Balığı

    15-20 TL

    İmparator Tetra Balığı

    20-30 TL

    X-Ray Pristella Tetra Balığı

    25-30 TL

    Serpae Tetra Balığı

    25-30 TL

    Flame Tetra Balığı

    25-30 TL

    Neon tetra balığı ortama olarak 5 ile 10 TL arasında satılmaktadır. Fakat diğer tetra balığı türlerinin fiyatlarında değişiklik yaşanır. Neon tetra balığı fiyatlarının neden farklı olduğunu aşağıda yanıtlayacağız. Neon balığı fiyatları ne kadar sorusunda aldığınız balığın gerçek bir neon tetra olduğunu kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz.

    Neon  Balığı Nereden Alınır?

    Akvaryum kurmak istiyorsanız almak istediğiniz balıkları nereden bulacağınız konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Oluşturacağınız ekosistemde birbirinden farklı balıklar olsa da Neon tetrasız bir akvaryumu hayal dahi edemiyoruz. Beslemesi son derece zevkli olan Neon balığı nereden alınır?

    • Balık üreticileri
    • İnternet ilanları
    • Petshoplar

    Neon balığını almak için balık üreticilerine başvurabilirsiniz. Neon balığı üretiminde tecrübeli kişilerden yapılan alımlarda daha az problemle karşılaşılmakta. Fakat petshoplardan ve internet ilanlarından da bu balıkları temin etmeniz mümkün.

    Neon  Balığı Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Neon tetra balığı fiyatlarının farklı olmasının bazı sebepleri vardır. Farklı üreticiler tarafından ya da farklı ilanlarda satılan Neonların daha ucuz ya da daha pahalı olması balık almak isteyen kişileri tedirgin edebilir. Peki Neon balığı fiyatları neye göre değişir?

    • Sayı
    • Tür
    • Boy
    • Sağlık durumu
    • Damızlık çiftler

    Neon tetra balığı fiyatlarının değişmesinde en çok boy etkili oluyor. Neonlarda genellikle ufak boy, iri boy, xlarge gibi boyut terimleri kullanılıyor. Daha büyük olanları daha pahalı oluyor. Damızlık çiftlerin daha pahalı olmasının sebebi ise, çiftin çok iyi bir şekilde üreyip yavru alabilmesinden kaynaklanıyor. Neon balığı fiyatları ne kadar sorusunda, satıcıların toplu alımlarda indirim yapabildiklerini de belirtelim.

    Pet_Paw 4602 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor