Pakistan Papağanı Kaç TL?

Pakistan Papağanı Kaç TL?

Rengârenk tüyleri, dikkat çekici kırmızı burunları ve eğlenceli yapıları ile yıllardır bizimle olan Pakistan papağanlarını, insanlar çok sevmektedir. Küçük bir çocukken benimde beslediğim bu eşsiz kuş cinsi zamanla o kadar ailemizden bir parça haline geliyor ki onun yokluğu hemen fark edilir boyuta erişiyor. Eğer sizde bu papağan türünü beslemek istiyorsanız, Pakistan papağanı kaç TL öğrenmek isteyebilirsiniz. Bakalım bu sevimli dostlarımızın güncel fiyatları ne kadarmış?

İçindekiler

    Pakistan papağanı kaç TL?

    Mavi başlı papağan olarak da bilinen Pakistan papağanları, dikkat çekici birçok özelliği ile çocuklar ve yetişkinler arasında sıklıkla evcil hayvan olarak tercih edilmektedirler. Hatta evcil kuş türü olarak en çok tercih edilen papağan cinsleri içerisinde yer almaktadırlar. Akıllı olmaları, eğlenceli ve sevimli yapıları ile evde beslenmeleri zor değil aksine oldukça kolaydır. Onları besleyen ve bakan sahipleriyle sürekli iletişim kurmak ve oyun oynamak isteyebilirler. Eğer sizde bu papağan cinsini beslemek istiyorsanız aklınızda tek bir soru geçiyordur, Pakistan papağanı kaç TL?

    Pakistan papağanı kaç TL diye bakacak olursak, fiyatları ortalama olarak en az 700 TL en fazla 1.000 TL bandında olmaktadır. Bu sevimli ve minik dostlarımızın fiyatlarının belirlenmesindeki en önemli etken, papağanın yaşı ve sağlık durumudur. Yeni doğmuş Pakistan papağanları fiyatları daha yüksek rakamları bulabilmektedir. Fiyatlarını değiştiren bir diğer önemli etken ise dişi veya erkek olması da olabilir. Erkek kuşlar dişi kuşlardan daha çabuk konuştukları düşünülmektedir.

    Pakistan papağanı nereden alınır?

    Pakistan papağanı para ile satın almak istiyorsanız bunun için pek çok seçeneğiniz mevcuttur. Türkiye’de popüler olan bu cins birçok yerden alınabilir. Papağan türü satan petshoplarda veya Pakistan papağanı satan yerlerde bulmanız mümkündür. Para ile satın almak yerine ücretsiz sahiplenmeyi tercih ediyorsanız, yazımın ücretsiz Pakistan papağanı sahiplenme kısmına da bakmanızı öneririm. Bu şekilde nerede ücretsiz bir şekilde sahiplenebileceğinizi öğrenmiş olacaksınız.

    Ücretsiz Pakistan papağanı sahiplenme?

    Genel olarak hayvanlara etiket konmasına karşı biri olarak ücretsiz bir şekilde sahiplendirme yapan ve bundan hiçbir kar gütmeyen bir sitede yazdığım için oldukça memnunum. Eğer sizde benim gibi iseniz ve bir Pakistan papağanı satın almak yerine sahiplenmek istiyorsanız bunun için petarkadaş mavi başlı papağan sahiplendirme ilanlarına bakabilirsiniz. Petarkadaş ailesi büyük ve güvenli yapıları sayesinde sizin için en uygun ilanı bulabilir. Sizleri ilanda bekleyen birçok dostumuz olduğunu unutmayın

    Pet_Paw 458 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor