Smartheart Gold Kısır Kedi Maması İnceleme

 Smartheart Gold Kısır Kedi Maması İnceleme

.

💠 smartheart gold kısır kedi maması da istenenler arasındaydı. şimdi bakalım nasılmış 🐾

İçindekiler

    🔹içinde %25 kümes hayvanları unu, %24 esmer pirinç, buğday gluteni, %11 tavuk ve soya yağı bulunuyor. ayrıca soya proteini konsantresi, bezelye proteini, %10 pirinç, balık yağı, lesitin, pancar küspesi, bira mayası ve fos bulunuyor.

    🔹 protein %38, ham yağ %10, ham lif %8, nem %10, sodyum %0.20, kalsiyum %0.60 ve fosfor %0.50 oranlarında. taurin, l-carnitine ve dl-metiyonin eklenmiş ama oranlarını göremedim?

    🔹vitaminler, a 25.000 iu, d3 280 iu ve e 650 iu oranlarında.

    ➡️ kümes hayvanları ve tavuk eti ile dengelenmeye çalışılmış. mama içinde soya ve bu kadar yüksek oranda pirinç görmek istemezdim. gerçi birçok mama markası pirinç oranını belirtmiyor bundan dolayı aşırı bir eleştiri yapamıyorum. protein, yağ, ham lif ve fosfor gibi oranlar kısır kedi maması için normal duruyor. protein oranı biraz daha düşük olabilirdi ama yağ oranının düşük olması ile dengelenmiş. taurin, l-carnitine ve dl-metiyonin oranlarını da görmek isterdim. vitaminler normal değerde. 1 kilogram mama ortalama 60-70 tl arasında satılıyor. fiyat olarak bakıldığında tercih edilebilir.

    Pet_Paw 1005 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor