2 Aylık Fransız Bulldog Kaç Kilo Olmalı?

2 Aylık Fransız Bulldog Kaç Kilo Olmalı?

Bir köpek sahiplenirken veya beslerken sahiplendiğimiz köpek ile ilgili bilgileri araştırmak isteyebiliriz. 2 aylık Fransız bulldog kaç kilo olmalı diye de merak etmiş olmalısınız. Son dönemde oldukça popüler olan fransız bulldogları, çocuklar ve yetişkin bireyler arasında evcil hayvan olarak sıklıkla tercih edilmektedirler. Bu yazımızda bu sevimli dostlarımız hakkında bilgi vermekteyim.

İçindekiler

    2 Aylık Fransız Bulldog Kaç Kilo Olmalı?

    Sağlıklı bir fransız bulldog yavrusunun iştahı her zaman fazladır. Diğer köpek türlerine oranla obez olmaya daha eğilimlidirler. Düzenli ve sağlıklı beslenme düzenleri olmazsa çeşitli sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalırlar. 2 aylık Fransız bulldog kaç kilo olmalı sorusu son dönemde sıklıkla sorulan ve araştırılan konular arasında yerini almıştır.

    Bu sevimli dostlarımız birçok süs köpeğine oranla hızlı büyümektedirler. Kemikleri ve eklemleri hızlı gelişir. Yüksek besi tüketimine ihtiyaç duyarlar. Sağlıklı 2 aylık bir Fransız bulldog 2 kg ile 2.50 kg arasında olmalıdır. Eğer yavru 2.50 kg üzerinde ise obez olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktadır.

    Bu sevimli cinsin yavruluktan yetişkinliğe geçtiği süreçlerinde belirli bir ağırlık kütlesi vardır. Sağlıklı ve iyi bir düzenli diyet programı, evcil bir hayvan yetiştirmeye ve köpeğinize mümkün olan en yüksek yaşam kalitesini sağlamanıza yardımcı olacaktır. 2 aylık Fransız bulldog kaç kilo olmalı sorusunun cevabı bu şekildedir.

    Yavru Fransız Bulldog Nasıl Bakılır?

    Yavru bir Fransız bulldog çok dikkatli bir bakıma ihtiyaç duymaktadır. Yavrular ilk 4 ay annelerinden ayrı tutulmamaları ve temiz olmayan ortamlarda tutulmamaları gerekmektedir. Yavrular 4 aylık olduktan kaliteli ve içeriği zengin kuru mamalar ile beslenmeleri gerekmektedir. Yavruların diyetlerine ve egzersizlerine dikkat edin.

    Yavruların haftada en az 2 en fazla 3 kere dişlerini fırçalamaya ve kulaklarını haftada 1 kere temizlemeye özen gösterin. Bunun dışında kalan bakımlarındaki bir diğer çok önemli nokta ise veteriner kontrolüdür. Yavruların veteriner kontrollerini ihmal etmekten kaçının. Mümkün olduğunca ilgilenmeye çalışın. Yaşam şartları yüksek yavruların, sağlıklı ve hızlı büyüdükleri görülmüştür. Yavru fransız bulldog nasıl bakılır sorusunun cevabı bu şekildedir.

    Pet_Paw 3795 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor