Beta Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Beta Balığı Fiyatları Ne Kadar?

Akvaryum balıkları arasında en özeli ve en güzeli olan Beta balığı fiyatları ne kadardır sorusu bu balığı beslemek isteyenlerin bütçelerini zorlayabilir. En çok sevilen türler arasında bulunan betaların fiyatları hakkında bilgi almak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

İçindekiler

    Beta Balığı Fiyatları Ne Kadar?

    beta balığı fiyatları ne kadar

    En canlı renklere ve en güzel kuyruklara sahip betaları beslemek için bütçe oluşturmak istiyorsanız fiyat araştırması yapmalısınız. Diğer balık türlerine göre çok daha pahalı oldukları için karar verirken zorlanılan Beta balığı fiyatları ne kadar farklı türleriyle birlikte öğrenmek için aşağıda hazırladığımız tabloyu inceleyebilirsiniz.

    Tür

    Fiyat

    Taçkuyruk beta balığı

    50-100 TL

    Çift kuyruk beta balığı

    50-100 TL

    Yarım ay beta balığı

    50-300 TL

    Plakat beta balığı

    100-150 TL

    Gülkuyruk beta balığı

    150-300 TL

    Fil kulak beta balığı

    30-150 TL

    Beta balığı fiyatları 30 TL’den başlayarak 300 TL’ye kadar ulaşır. Bir çok farklı renk ve yapıda bulabileceğiniz betaların popüler olmasına rağmen cep yaktığını söylememiz yanlış olmaz. Beta balığı fiyatları ne kadar konusunda sizin için en uygun ücrete sahip olan balığı seçtikten sonra akvaryumunuzu buna göre hazırlayabilirsiniz.

    Beta Balığı Nereden Alınır?

    Canlı renkleri ve kendilerine has kuyruklarıyla görenleri kendine hayran bırakan betalara sahip olmak için çeşitli yollar bulunur. Akvaryumunuza müthiş bir hava katmak ve evinizde sanki okyanustaymışçasına bir hava yaratmak istiyorsanız beta balığı alabilirsiniz. Beta balığı nereden alınır sorusuna 3 farklı yanıt verebiliriz.

    • Balık üreticileri
    • İnternet ilanları
    • Petshoplar

    Beta balığını balık üreticilerinden, internet ilanlarından ve petshoplardan alabilirsiniz. Beta balığı nereden alınır konusunda biz daima tecrübeli balık üreticilerini tercih etmenizden yanayız. Doğru damızlık balıklar kullanılarak üretilen yavru ve yetişkin balıklarda herhangi bir sıkıntı yaşama ihtimaliniz daha az olur.

    Beta Balığı Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Herhangi bir yerde gördüğünüz beta balığının farklı bir yerde fiyatının daha yüksek ya da daha düşük olması kafanızı karıştırabilir. Tıpkı satın aldığınız ürünler gibi beta balıklarının fiyatlarını da değiştiren etmenler bulunuyor. Beta balığı fiyatları neye göre değişir öğrenmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

    • Tür
    • Adet
    • Boy
    • Sağlık durumu

    Beta balığı fiyatları en çok türüne ve boyuna göre değişiyor. Daha ufak olan beta balıkları için istenilen ücretler çoğunlukla daha az oluyor. Nadir türlerin ise fiyatları her zaman artış gösteriyor. Bunun yanı sıra beta balığı fiyatları ne kadar konusunda toplu alım gerçekleştireceğiniz zaman satıcılar indirim yapabiliyor.

    Pet_Paw 3443 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor