Cennet Papağanı Kaç TL?

Cennet Papağanı Kaç TL?

Rengârenk tüyleri ve eğlenceli yapıları ile cennet papağanları oldukça dikkat çekici bir evcil kuş türüdür. Sizde eğer bu kuş türünden beslemek istiyorsanız, Cennet papağanı kaç TL diye araştırıyor olmalısınız. Son dönemin en popüler papağanlarından biri olan bu tür, insanlar tarafından evcil kuş olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Bu yazımızda cennet papağanı ne kadar gibi sorularınıza birlikte yanıt bulmaya çalışacağız.

İçindekiler

    Cennet Papağanı Kaç TL?

    Cennet papağanları, rengârenk tüyleri ve sevimli yapıları ile çocuklar ve yetişkin bireylerin dikkatlerini oldukça çekmektedirler. Akılı olmaları ve sevecen karakterleri sayesinde bazen yalnızlığımıza zamanla yakın bir dost olurlar. Bizleri dinleyen ve çeşitli sevimlilikleri ile yüzlerimizde gülümsemeler bırakan bu papağan türü dünyada oldukça popülerdir. Evde beslemek için uygun olan papağan türleri arasında da yer almaktadırlar. Son dönemde Cennet papağanı kaç TL sorusu merak edilmektedir.

    Cennet papağanı kaç TL diye bakacak olursak, fiyatları yaklaşık 300 TL ile 600 TL bandındadır. Bu fiyat papağanınız sağlık durumuna ve yaşına göre değişim göstermektedir. Yavru cennet papağanlarının fiyatları oldukça yüksek rakamları bulduğu bilinmektedir. Yeni doğmuş yavru bir cennet papağanı fiyatı yaklaşık olarak, 500 TL ile başlamaktadır ve bu rakam 800 TL kadar artış göstermektedir. Bu tatlı papağan türünün fiyat bandı bu şekilde olduğu bilinmektedir. Cennet papağanı ne kadar sorusunun cevabı bu şekilde olmaktadır.

    Cennet Papağanı Nereden Alınır?

    Cennet papağanı dünyanın her yerinde bulunmaktadır. Bunun nedeni popüler papağan türleri arasında olmalarından kaynaklanır. Birçok petshoplar da veya cennet papağanı satan yerlerde bulmanız mümkündür. Belirli bir ücret karşılığı sahiplendirmenin yansıra ücretsiz bir şekilde sahiplenmede bilirsiniz. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için yazımızın Ücretsiz cennet papağanı sahiplenme kısmına bakmanızı öneririm.

    Ücretsiz Cennet Papağanı Sahiplenme

    Hayvan severlerin çoğunluğu belirli bir ücretle satın almak yerine ücretsiz bir şekilde sahiplenmeyi daha çok tercih etmektedirler. Eğer sizde hayvanlara konulan etikete karşıysanız ve bir cennet papağanı sahiplenmek istiyorsanız, nasıl Ücretsiz cennet papağanı sahiplenebilir diye merak etmiş olmalısınız. Bunun için büyük ve güvenli petarkadaş ailemize üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizlere uygun cennet papağanı ilanlarını inceleyebilir ve ücretsiz bir şekilde sahiplenebilirsiniz.

    Pet_Paw 1516 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor