Chihuahua Kaç TL?

Chihuahua Kaç TL?

Minik, sevimli ve akıllı bir köpek sahiplenmek istiyorsanız, Chihuahua kaç tl olduğunu merak edip araştırıyor olmalısınız. Son dönemlerde popüler olan chihuahualar, evcil hayvan olarak çocuklar ve yetişkinler arasında sıklıkla tercih edilmektedirler. Bu yazımızda sizlere chihuahua ne kadar olduğu hakkında bilgi vermiş bulunmaktayım.

İçindekiler

    Chihuahua Kaç TL?

    Bu minik dostlarımız, kolay öğrenebilen, hareketli ve oyuncu yapıları ile insanların dikkatin son dönemde oldukça çekmektedirler. Evde beslenmeye çok uygun olan bu tür, evcil hayvan olarak tercih edilmektedirler. Chihuahua kaç tl olduğu sürekli değişmekte olan bir konudur. Her sene fiyatları biraz daha arttığı bilinmektedir.

    Chihuahua kaç tl diye bakacak olursak, ortalama 1800tl ile 9000tl arasına değiştiği görülmektedir. Orta yaşlıların fiyatları, yavru olanların fiyatlarına göre daha azdır. Yavru bir chihuahua köpeği güncel fiyatı 2000tl ile 10.000tl arasında satılmaktadır. Safkan olan köpeklerinde oldukça yüksek fiyatlara satıldıkları bilinmektedir.

    Bu minik dostlarımızı parayla satın almak yerine ücretsiz sahiplenmek de isteyebilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde sahiplene bileceğimiz pek çok seçenek mevcuttur. Bu seçeneklerden birini öğrenmek isterseniz nasıl ücretsiz chihuahua sahiplenebilirim kısmına bakabilirsiniz. İnsanlar genelde satın almak yerine sahiplenmeyi daha çok tercih etmektedirler.

    Chihuahua Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Chihuahua kaç tl olduğu sorusunun dışında oldukça merak edilen bir diğer soruda, Chihuahua fiyatları neye göre değişir sorusudur. Sevimli minik dostlarımızın fiyatlarını değiştiren pek çok sebep bulunmaktadır. Bu sebeplerin en başında safkan ve şeceresi olup olmadığı gelmektedir. Safkanların fiyatları daha yüksekten satılmaktadır.

    Şecere köpeğin kökenini ve yasal kayıtlı olup olmadığını gösteren kimlik kartıdır. Şeceresi olmayan, kırma veya orta yaşlı köpeklerin fiyatları daha düşüktür. Fiyatları etkileyen diğer faktörler ise biyolojik faktörlerdir. Kürklerinin kalitesi, eğitimli olup olmadıkları ve sağlık durumları gibi sebepler fiyatları oldukça değiştirmektedir. Satın almak yerine ücretsiz bir şekilde sahiplenmeyi tercih ediyorsanız ama bu konu hakkında bilginiz yok ise, bu konu hakkında aşağıdaki yazımızda bilgi vermiş bulunmaktayım.

    Nasıl Ücretsiz Chihuahua Sahiplenebilirim?

    Chihuahua güncel fiyatlarına baktıktan sonra ücretsiz bir şekilde sahiplenmek ve bakmak isteyebilirsiniz. Nasıl ücretsiz Chihuahua sahiplenebilirim diye merak etmiş olmalısınız. Ücretsiz bir şekilde sahiplenmek için petarkadaş sahiplendirme ilanlarında uygun ilanlar bulabilirsiniz. Birçok minik dostlarımız ilanlarda sizleri beklemektedir.

    Pet_Paw 984 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor