Exotic Shorthair Fiyatları Ne Kadar? Exotic Shorthair Kaç TL?

Exotic Shorthair Fiyatları Ne Kadar? Exotic Shorthair Kaç TL?

Kimilerine göre çirkin, kimilerine göre dünyanın en tatlı suratına sahip Exotic Shorthair fiyatları günümüz ekonomik koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Bu kedi cinsini sahiplenmek isteyen kedi severlerin en çok merak ettiği konuların başında bir Exotici ailelerine katmak için ne kadar harcamaları gerektiği geliyor.

İçindekiler

    Exotic Shorthair Fiyatları Ne Kadar?

    exotic shorthair fiyatları ne kadar

    Kedilerin, özellikle oldukça nadir olanların yüksek ücretler karşılığında satıldığını biliyoruz. Satın almak yerine Exotic Shorthair kedi sahiplenmenin çok daha doğru bir davranış olduğuna kanaat getirsek de bu işi ticarete dökmeye çalışan kişiler tarafından kedilerin satılması alışılmadık bir durum değil. Bu da bir çok kişinin Exotic Shorthair fiyatları ne kadar sorusunu sormasına yol açıyor.

    Exotic Shorthair fiyatları 2022 yılında 500 TL’den başlayıp 4000 TL’ye kadar uzanıyor. Bu fiyat yelpazesinin geniş olmasına neden olan bir takım nedenler bulunuyor. Bu yüzden bir Exotic satın almaya karar verdiyseniz bu esnada nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmenizi tavsiye ediyoruz.

    Exotic Shorthair Kaç TL?

    Exotic Shorthair ücretlerinin değişiklik gösterebildiğinden yukarıda bahsetmiştik. Exotic Shorthair özellikleri sayesinde dünya üzerinde oldukça popüler bir kedi cinsi olduğu için yavruyken, yetişkinken veya yaşlıyken bile satın almak adına tercih edilebiliyorlar. Aşağıda Exotic Shorthair kaç TL sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

    • Yavru Exotic Shorthair fiyatları 3000-4000 TL arasındadır.
    • Yetişkin Exotic Shorthair ücretleri 1500-3000 TL arasındadır.
    • Yaşlı Exotic Shorthair ücretleri 500-1500 TL arasındadır.

    Yavru Exotic Shorthair kedi sahiplenmek istiyorsanız sizden istenilen ücret tavan sınırdadır. Yani bu kedi cinsinin en pahalıları yavrularıdır. Yetişkin durumdaki kedileri ise daha ucuza alabilmek mümkündür. Ancak yaşlı olanlar için istenilen ücretler çok daha düşük oluyor. Bu bağlamda bütçenize en uygun seçeneği değerlendirmek mümkündür. Exotic Shorthair kaç TL neye göre değiştiğini öğrenmek için yazımızın devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

    Exotic Shorthair Fiyatları Neye Göre Değişir?

    Exotic Shorthair satın almak istediğinizde farklı fiyat yelpazesiyle karşılaşmanızın sebebi, bu kediler için istenilen ücretlerin bir takım faktörlere bağlı olarak değişiyor olmasıdır. Bu faktörlerin tamamı kediyle ilgilidir. Aşağıda sizler için hazırladığımız listede Exotic Shorthair Fiyatları neye göre değişir öğrenebilirsiniz.

    • Şecere
    • Yaş
    • Sağlık durumu
    • Bakımı

    Şecere kedinin safkan olup olmadığını belirtir. Safkan kediler her zaman daha pahalı olmaktadır. Yaş ve sağlık durumu da istenilen meblağların artış ya da azalış göstermesine doğrudan etki eder. Satın alacağınız kedinin hangi şartlar altında bakıldığını ve beslendiğini göz önünde bulundurmanızı önerelim. Çünkü kötü bakılan kedilerin bir takım rahatsızlıklarla karşılaşması çok muhtemeldir.

    Pet_Paw 980 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor