Kedi İç Parazit Hapı Yeterli Mi?

Kedi İç Parazit Hapı Yeterli Mi?

Aşılarla arası iyi olmayan kediler veya kedi sahipleri kedi iç parazit hapı yeterli mi diye düşünüyor ve bu hastalığa karşı haplarla önlem almak istiyorlar. Kedilerimizi korumak bizlerin sorumluluğudur. Sorumluluğumuzu yerine getirmek için en kolay çözümü değil, en sağlıklı çözümü kedimize sunmamız gerekmektedir.

İçindekiler

    Kedi İç Parazit Hapı Yeterli Mi?

    Bazı kedilerin aşı olmak ve veteriner hekimlerce muayene edilme konusunda çok ciddi sıkıntıları vardır. Böyle kedilerin parazitlere karşı direnci yükseltmek, hastalığı önlemek için daha basit bir çözüm olan kedi iç parazit hapları kullanılmaktadır. Fakat kedilere hap yutturmak da en az aşı olmasını sağlamak kadar zordur ve ne kadar yeterli olduğu tartışılır.

    Piyasada sayısız parazit hapı vardır, hangi kedi iç parazit hapı iyidir sorusuna herkesin farklı yanıt vermesi bile sorumluluk sahibi kedi sahiplerinin kafasını karıştırmaya yetmektedir. Kediniz için en iyisini seçmek istiyorsanız evet, haplar nispeten yeterlidir. Fakat çok daha iyi yöntemler, çözümler olduğunu da söylemeliyiz.

    Kedilerde İç Parazit Hapı Tek Çözüm Mü?

    Kediler için iç parazit haplarının tek çözüm olmadığını söylemiştik. Aslında çok fazla tercih şansınız olduğunu söylemek hata olacaktır. Eğer kedinizin iç ve dış parazitlere karşı bağışıklı olmasını istiyorsanız sadece iki tane seçeneğiniz vardır. Bu seçeneklerden hap büyük oranda koruma sağlarken diğer seçeneğimiz olan aşılar tamamen koruma sağlamaktadır.

    • İç parazit hapları,
    • İç parazit aşıları,

    Kedi İç Parazit Hapı Tavsiyesi

    Kedi iç parazit hapı kullanmak konusunda kesin kararlıysanız ve tavsiye arıyorsanız bu konuda kesin bir marka adı vererek işleri zorlaştırmanın doğru olduğunu düşünmüyoruz. Böylesine ciddi konularda en sağlıklı öneriyi her zaman düzenli gittiğiniz, kedinizi tanıyan veteriner hekimlerden almanız en doğrusu olacaktır.

    Ayrıca Petarkadaş ailesinden bir iç parazitlerle alakalı bir tavsiye istiyorsanız kedilerde iç ve dış parazit aşılarını anlattığımız içeriğimizi kaynak göstererek kedinize parazit aşısı yaptırmanızı öneriyoruz. Parazit aşısı kedinizi haptan çok daha yüksek oranda koruyacak ve kullanımı da sandığınızdan çok daha kolay olacaktır.

    Pet_Paw 610 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor