Kedi Sahiplenmenin Zorlukları Nelerdir?

Kedi Sahiplenmenin Zorlukları Nelerdir?

Kedilerin sevgisiyle, şefkatiyle tanıştığınızda evinizin kapılarını kediler için açmaya karar vermek aklınızdan hiç uzak olmayacaktır fakat kedi sahiplenmenin zorlukları her hayvan severin merak haline gelmektedir. Günümüzde yaşanan maddi manevi zorlukların hayatımızın her alanına etki ettiğini düşünecek olursak kediye sahip olmanın zorlukları da düşünülmesi gereken bir konudur.

İçindekiler

    Kedi Sahiplenmek Zor Mudur?

    Kedi sahibi olma fikri bile zorluklarla anılırken, evinizi kediyle paylaşmanın nasıl bir duygu olduğunu siz değerli hayvan severlerle birlikte incelemeye çalışacağız. Kedilerle yaşamaya başlamanın ev sahipleri için neredeyse hiçbir zorluğu yoktur. Zorluk çıkartacak kısımlar sahiplenme fikrini kafanıza yerleştirmek ve karar vermektir. Eğer gerçekten bir kediyle hayatınızı beraber geçirme konusunda kesin karar sahibiyseniz sizin için sahiplenme işlemi çok kolay olacak demektir.

    Petarkadaş kedi sahiplendirme ilanları arasından ilan beğenip, kedi sahiplenmek istiyorsanız neredeyse hiç zorlanmayacağınızı söyleyebiliriz. İlanlarımız arasından sevdiğiniz, beğendiğiniz kediye evinizin kapılarını açmak tamamen ücretsizdir. İşlem gerçekleşirken zorlanmamız için tüm kullanıcılarımızdan gelen önerilerle sistemi en efektif duruma getirmeye çalıştık. Net bir yanıt vermek gerekirse, kedi satın almak yerine sahiplenmek hiç zor değildir. Oldukça kolay olan bu yöntem hayvan severler arasında sıklıkla kullanılmaktadır. 

    Kedileri sahiplenmek sorumluluk sahibi insanlar için zorlayıcı bir süreç değildir. Doğru gereksinimleri fazla zorlanmadan gerçekleştirebilecek kedi severler için baş ağrıtmadan başarıyla sonuçlanacak bir süreçtir. Sadece kediyi sahiplenen hane değil, kedimiz de sahiplenmenin ardından daha mutlu ve huzurlu bir hayata başlayacaktır. Gerçekten hayvanların yaşamlarına saygı duyanlar için kedi sahibi olmanın en zor yanı kedi isimleri arasından bir tanesini kedisi için seçmektir.

    Kedi Sahiplenmenin Zorlukları

    Kedi sahiplendirme ilanları arasından bir kedi için maddi ve manevi gücünüzü ayarladıysanız, gerekli planları yaptıktan sonra geriye sadece kediyi evinize almaya son kararı vermek kaldıysa, karşılaşacağınız zorluklar hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Kedi beslemek sanıldığı kadar kolay, sorumluluk içermeyen hobilerden birisi değildir. Kullanıcılarımız tarafından da dile getirilen zorlukları sizler için liste haline getirdik.

    • Maddi yükler, (mama, kum vs)
    • Zaman yetersizliği,
    • İlgi yükü,
    • Evinizdeki diğer canlılar,

    Daha da arttırabileceğimiz çeşitli zorlukları maddeler halinde karşınıza getirdik. Kedi maması, kedi kumu gibi maddi imkanlarınızı zorlayacak ihtiyaçlar, kedinizle ilgilenmeniz için zamanınızın yeterli olması, ilgi bölünmesi ve evinizdeki diğer canlıların kedinizle anlaşamaması gibi zorluklar ilk günlerde karşılaşabileceğiniz zorlukların başında gelir. 

    Pet_Paw 1486 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor