Köpeklerin Kalbi Nerede?

Köpeklerin Kalbi Nerede?

Köpeğinin kalp atışını dinlemek, kap atış sayısını ölçmek isteyen hayvan severler köpeklerin kalbi nerede diye soruyorlar. Köpeğinizin her organı hakkında doğru bilgi sahibi olmak yaşanacak problemlerde en doğru tedavi sürecine başlamanıza yardımcı olacaktır. Bu konuda kalpten başlamak mantıklı olabilir.

İçindekiler

    Köpeklerin Kalbi Nerede?

    Köpeğiniz güneşe çok maruz kaldığında, sıcak havalarda aşırı hareket ettiğinde, biraz da yaşlandığında çok hızlı nefes alıp vermeye başlayacaktır. Bunun bir sonucu olarak köpeğinizin kalp ritminde bir sorun olabileceğini düşünmenizden normal bir durum yoktur. Köpeklerin zorlu dönemlerinde kalp atışlarını dinlemek için köpeklerin kalbi nerede sorusuna yanıt bulmalısınız.

    Köpeklerin kalbi göğüslerinin sol tarafında bulunur. Köpeklerin kalbinin de biz insanlarda olduğu gibi göğüs kafesinde ve sol bölgede olması aramızda nasıl bir benzerlik olduğunun kanıtıdır. Artık köpeğinizin kalbinin nerede olduğunu biliyorsunuz. Özellikle yavru köpeklerin kalp atışlarını dinlemenin zevkine bir kez varmanızı tavsiye ediyoruz.

    Köpeklerin Kalp Atışı Nasıl Ölçülür?

    Köpeğinizin kalbinin nerede olduğunu öğrenmek sorunlarınızı çözmez, sadece bazı problemleri çözebilmeniz için yardımcı olabilir. Köpeklerin ritim bozukluklarının anlaşılması, bazı hastalıklarının ortaya çıkması için kalp atışlarının ölçülmesi gerekir ama nasıl? Köpeklerin kalp atışı nasıl ölçülür inceleyelim.

    Kullandığınız tansiyon ölçme aleti kalp atışını da ölçen cinsten bir aletse köpeklerde hipertansiyon adlı içeriğimize uygun şekilde köpeğinizin tansiyonunuzu öğrenebilir ve bu sayede kalp atışlarını da not edebilirsiniz. Köpeklerin kalbinin solda olması gibi tansiyon ölçümleri de kalp bölgesine yakın ön ayaklardan yapılmaktadır.

    Pet_Paw 2949 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor