Köpeklerin Karnı Neden Şişer?

Köpeklerin Karnı Neden Şişer?

Köpeğinizin yaşadığı sağlık sorunlarını anlamanın en kolay yolu onları dikkatlice izlemektir. İzleme sırasında köpeklerin karnı neden şişer diye merak etmenize neden olacak şişliklerle karşılaştığınızda bazı belirtileri dikkatlice takip etmelisiniz. Köpeklerde karın şişliği basit bir gaz sorunu olabilirken ciddi bir hastalığın habercisi de olabilir.

İçindekiler

    Köpeklerde Karın Şişliğinin Sebepleri Nelerdir?

    Köpeğinizin karnını şiş gördüğünüzde ilk olarak bu şişliğin sebebini merak edersiniz. Aslında hatırlamaya çalışmanız gereken şeylerin başında en basit konular gelmektedir. Nedeni saptamaya çalışmadan önce köpeğin farklı olarak ne yediği, en son ne zaman tuvalete gittiği, yakın zamanda kızgınlık dönemine girip girmediği gibi bilgileri hatırlamanız işinizi kolaylaştıracaktır. Köpeklerde karın şişliğinin sebepleri;

    Sizler için hazırladığımız maddelere bakarak köpeklerin karnı neden şişer sorusuna yanıt bulmanızın çok zor olduğunun farkındayız ancak işler uzun bir gözlem sonucu aydınlanmaktadır. Listemizdeki nedenler arasından birisini seçmek için geçmiş dönemde köpeğin başından geçenleri bilmeniz gerekmektedir. Köpeklerde karın şişliğinin çoğu nedeni beslenme ile alakalıdır.

    Köpeklerin Karnı Neden Şişer?

    Hala köpeklerin karnı neden şişer sorusuna yanıt bulamadıysanız bu konuda yeteri kadar detaya sahip değilsiniz demektir. Köpeğinizin en son ne zaman rahatlıkla tuvalet ihtiyacını giderdiğini bilmiyorsanız, beslenme sırasında yaşadıklarına tam olarak hakim değilseniz böyle bir soruya yanıt bulmanız gerçekten çok zor olabilir.

    Cevapsız kaldığınız durumlarda köpeğinizin karın şişliği hakkında araştırmak yapmak, fikir üretmek yerine bir veteriner hekime gitmeniz en sağlıklısı olacaktır. Emin olmadığınız durumlarda en kötüsünü düşünerek hızlı ve kaliteli bir sağlık hizmetiyle köpeğinizi buluşturmanız gerekmektedir. Köpeklerde karın şişliği sebepleri listemizdeki maddelere tıklayarak daha detaylı incelemelere göz atabilirsiniz.

    Pet_Paw 1707 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor