Safkan British Shorthair Nasıl Anlaşılır?

Safkan British Shorthair Nasıl Anlaşılır?

Ülkemizde kedi cinsleri dendiğinde akla ilk gelen kedilerden olan ama ticaret zincirine katıldığı için gerçekliğinden şüphe edilen British Shorthairlar hakkında safkan British Shorthair nasıl anlaşılır sorusu sorulmaya devam ediliyor. Bu içeriğimizde sahiplenmek üzere olduğunuz kedinin gerçekten hayal ettiğiniz kedi cinsine ait olup olmadığını anlamanıza yardım edeceğiz. Safkan British Shorthair nereden anlaşılır?

İçindekiler

    Safkan British Shorthair Nasıl Anlaşılır?

    Safkan British Shorthair Nasıl Anlaşılır?

    British Shorthairlar farklı renklerde olabildikleri ve kısmen akrabalarına benzedikleri için diğer kedi cinsleriyle karıştırılmaktadırlar. Böyle bir akıl karışıklığına kapılmamanız için safkan British Shorthair özellikleri adlı içeriğimizde sevdiğiniz kedi hakkındaki tüm detaylara değinmeye çalışmıştık. Şimdi ise orijinal British Shorthair nasıl anlaşılır konusunda detaylara ineceğiz.

    • Yüz hatları
    • Tüy Rengi
    • Dış Görünüş
    • Kulak Yapısı

    Listemizde gördüğünüz gibi safkan British Shorthair nasıl anlaşılır sorusuna verilebilecek onlarca yanıt vardır fakat bu yanıtlar arasında en kolay anlaşılabilir, en kısa sürede farkına varılabilir özellikleri sizlerle paylaşmaya çalıştık. Konu hakkında daha detaylı bilgilerle sizleri buluşturmak için her bir maddeyi kendi başlığı altında inceleyeceğiz.

    Gerçek British Shorthair Özellikleri

    Dünyalar güzeli bu kedileri diğer kedilerden ayıran onlarca özellik vardır fakat gerçek British Shorthair özellikleri sanıldığı kadar kolay anlaşılabilir özellikler değildir. Eğer bu özellikleri en kısa sürede fark etmek, karşınızdaki kedinin cinsini öğrenmek istiyorsanız her bir başlığı dikkatle okumalı ve güzelce takip etmelisiniz.

    Yüz Hatları

    Yüz Hatları

    British Shorthair kedilerin en belirgin özellikleri arasında yüz hatları gelmektedir. Çoğu kedinin aksine yuvarlak bir yüz yapısına sahip oldukları için kolaylıkla benzer cins kedilerden ayrılabilirler. Resimde de gördüğünüz gibi safkan British Shorthair yüzü yuvarlak ve keskinlikten uzak olmalıdır.

    Tüy Rengi

    Tüy rengine geldiğimizde British Shorthair kedilerinin sizlere pek yardımcı olamayacağını söylemek zorundayız. Çok ama çok yüksek oranda genellikle gri ve tonları tüyleri taşıyan bu cins kediler ne yazık ki neredeyse her renkte olabilirler. Yüksek renk paletleri yüzünden tüy renklerine bakarak cins tayini yapılması pek kolay değildir. Gri kedi cinsleri adlı içeriğimizi inceleyerek hangi kediyle karşı karşıya olduğunuzu anlayabilirsiniz.

    Dış Görünüş

    Her kedi cinsinde işe yaramasa bile safkan British Shorthair nasıl anlaşılır gibi bir soruya yanıt olarak verilebilecek bir diğer özellik de dış görünüştür. Çoğu kedinin dış görünüşü birbirine çok benzese de British Shorthair kedilerinin dış görüşünü oldukça farklıdır ve ayırt edici özellik olarak kullanılabilir, değerlendirilebilir.

    Kulak Yapısı

    Kulak Yapısı

    Resimde de gördüğünüz gibi gerçekten British Shorthair özellikleri dendiğinde akla ilk gelecek özelliklerin başında yuvarlar kulak yapısı gelmektedir. Eğer British Shorthair sahiplenmek üzereyseniz ve safkan olup olmadığından şüphe ediyorsanız kulaklarını inceleyerek en doğru sonuca ulaşabilirsiniz.

    Safkan British Shorthair Yavrusu Nereden Alınır?

    Sizlerle paylaştığımız özellikleri değerlendirmeniz durumunda safkan British Shorthair yavrusunu kolayca tanıyabilir ve diğer kedilerden ayırt edebilirsiniz ama durumdan hala şüpheleniyorsanız, emin olamıyorsanız bir veteriner hekim gözetiminde kedinizin cins tayinini yaptırmanız en doğrusu olacaktır. Aklınızda soru işareti kalmasını istemeyiz.

    Kendi fikrimizi söylemek gerekirse safkan British Shorthair, gerçek British Shorthair fark etmeksizin besleme fırsatı bulduğunuz kedi için evinizin kapılarını sonuna kadar açmalısınız. Yine de British Shorthair sahiplenmek konusunda kesin kararlıysanız sahiplendirme ilanlarımız arasında dolaşarak tamamı orijinal British Shorthairlar ile tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

    Pet_Paw 21262 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor